Zeny, prosim, poradte. Nase blondate batole potrebuje koupit opalovaci krem ci sprej s faktorem 50+, zatim mame opalovak-krem 50+ od Weledy pro mimina a prcek nesnasi jeho roztirani po tele. Je na nej proste moc huste konzistence, navic po natreni vypada chudak uplne mrtvolne bile, a pak uz to uschne a nejde rozetrit. Neznate nejaky opalovak 50+, ktery je pokud mozno pruhledny, a je lehce vstrebatelny? Dekuji za tipy!
My používáme Hristinu: https://www.hristina.cz/prirodni-opalovaci-mlek....
Pokud namažeš poctivě, trochu do bíla bude dítě u přírodní kosmetiky vždycky. Ale tohle je docela tekuté a rozmazává se celkem dobře. U blond batolete bych ještě doplnila UV oblečkem a kloboučkem s UV filtrem.
tak zalezi . pokud bude fyzikální tak roztirat pujde vzdy spatne. jinak asi jakýkoliv sprej bude snadný na aplikaci. Lidl mi tedy strasne smrděl :-/
Babylove se dobre roztira a nedela belobu, ale videla jsem ze ho v dm ted vyprodavaji.
Ja mam taky Biodermu a vrele doporucuji ... maji bud penu, sprej nebo klasik krem ... ted mame penu a roztira se krasne 😊
Máme la roche posay pro děti . Texturu gel/ krém a nádherné se roztira a nezůstává lepivy efekt .
Super je ladivall 50+
@zdenkaell Ze Sebamedu jsem byla hodně zklamana - rozhodne ho nedoporucuji. Ac má být vodeodolny, není. Při sebemenším pocení nebo nedejbože proběhnutím bazénkem stéká před očima.
Za sebe také muzu doporučit Biodermu, Garnier, připadne Daylong (testy netesty, v reálu funguje ze všech krému nejlépe a byt je to jen 30, bohate postačuje i na hodně citlivou a svetlou pleť).
Střídáme Biodermu Kids 50+ sprej nebo modrý krém (lehký hodně tekutý) v tubě a taky Niveu pro děti 50+ okamžitá ochrana. Na letošek jsme k obojímu ještě navíc přikoupili Ladivall 50+ (a taky UV trika zkusíme).
Ladival 50+ roztírá se dobře
@herberta taky Bioderma kids 50+ a Cien z Lidlu-oba spokojenost velika-bereme do Chorvatska, mala je bila jak cerstvy snih, bilovlasa modroocka 🙂
Pro naši malou zrzecku máme sebamed 50. Roztira se hezky. Jak moc bude účinný uvidíme, bude to její první leto. Ale mazu ji už asi 2 měsíce a dobré🙂