Ahojte. Chtěla bych pořídit flašku s brčkem pro dceru ale nevím jakou značku ...
Phillips Avent- uz jsem ho měla v košíku málem. Ale na stránkách dr. Max píšou že hrnek nenî na čaj a do mikrovlnky... tak ted nevím dcera pije předevšîm čaje
B.box
Canpol babies.
Prosím jakou flašku na pití by jste doporučily kde může být u čaj?
Teď má flašku Nuk a rozkousala si ten dudlik". Vždycky ráno čaj uvařím do termosky a až trochu vychladne přeleju trochu do flašky
Díky
A proč nevezmeš nějakou nerezku? Skoro všechny ty značky dělají i termosky nebo nerez lahve s podobnými principy pítek. Do plastu bych horké nelila - uvolňují se různě škodlivé látky. Tak akorát teplé na pití samozřejmě ano. Ale stejně to tu teplotu neudrží - jestli chces na zimu teplý čaj. Vymyvaji se všechny stejně - normálně kartáčem na lahve. A brčko tím tenkým. Nebo jak bys je chtěla vymývat? Vyvařovat? 🤔
@terez317 na doma mame Mepal (hrnicek s brckem) v lete jsme tahaly Mepal s “vystrelovacim” pitkem a ted nerezovy BBox aby byl caj v te zime spis vlazny nez chladny.
@andreacantu jde mi o to aby to mělo uši
@prejeta_zaba mam termosku 300ml uvarim tam čaj! Až vychladne přelévam do plastové flašky
@terez317 Tak to jsem úplně nepochopila co řešíš. Jakoukoliv. 🤷♀️
Jak moc horký čaj do té lahve chceš reálně lít? Pokud zhruba při teplotě, kdy je horký, ale dá se pít, tak myslím, že to Canpol i Avent zvládnou. Nicméně pokus vyvařit lahev Canpol nepřežil (AVent dětský se savičkou jo, s brčkem jsme nezkoušela).
Každopádně pokud bys chtěla, aby to bylo urceno na čaj, tak jedině nerezové termosky - myslím, že u žádného plastu ti to výrobce nedoporučí... Ale týká se to opravdu případu "zalévám nápoj vroucí vodou přímo v lahvi."