Poradíte jakou dezinfekci na pupíček? Minule jsem měla připravený líh, ale v porodnici mi řekli, že už se to nepoužívá a nemůžu si vzpomenout, jak se jmenovala ta dezifekce, kterou jsme pak koupili.
díky
nemyslíš Softasept N? já tedy pro všechny používala líh. Užila jsem ho i na dezinfekci náušniček a nemusela kupovat oboje 😉
Pokud vím,tak líh se normálně používá dál,ale existuje např. Gutasept.... 😉
líh se používá normálně stále...to zas byl někdo asi chytrej 😉 Nám ho v porodnici doporučili, i pediatr a když jsem v lékárně chtěla líh na pupík, tak taky hned věděla.
Taky jsme meli lih. Pouzivam ho i na ostatni desinfekci, napr nuzek a teplomeru u deti.
Já používala jak na pupík tak na naušničky líh a v pohodě... Nic jiného bych nevymýšlela,je to na chviličku...
líh🙂
Na pupík jsem dávala Cutasept a bylo to dobrý. Vím,že je líh dobrá dezinfekce,ale nijak zvlášť mu neholduju 😎
tak lihem opravdu nic nezkazíš, jinak ta "jiná" desinfekce byl pravděpodobně cutasept F, u Apolináře ho měli na pupíky taky, ale je to v podstatě taky líh, akorát dražší ;)
líh sem používala na pupík dcerce a ted ho použijeme zase 🙂
lih
U nás se taky používal líh. Je to dobrá dezinfekce a navíc vysušuje, což se u pupíku hodí.
taky jsme používali líh
Obyčejný líh, doporučený v porodce Podolí 😉
Líh, o ničem jiném na pupík jsem ještě teda neslyšela.
My měli CUTASEPT....Líh teda ne..
Líh, doporučili mi ho v porodnici a vše bylo v pohodě.
My měli Softasept N
CUTASEPT F 🙂 doporučuju, ale měla jsem i líh...
Tak jsem předpotopní - naše dítko je mladší než Tvoje, ale měli jsme líh... Takže nic jiného neporadím... 😉