Zdravim maminky jak chranite ditka pred zbytecnym urazem doma? Rohy radiatiru, dvere, supliky, posuvne dvere ve vestavenych skrinich? Muzete mi sem volzit i fotky jak jste tyto nastrahy vyresily Vy ? Dekuji
Nemáme žádné bezpečnostní prvky ani namontované zábrany v domě. Navzdory tomu moje děti přežili 😉
Nemáme nic..holky celkem nikam nelezly
Tak my jsme měli vlastně jen ty chrániče na některém nábytku, kde byly ostré rohy a byly v rizikové výšce, pak záslepky do zásuvek, které byly v jeho dosahu a pak zábranu nahoře na schodišti, protože tam máme jen takovou malou chodbičku a pak hned začínají schody, jsou docela strmé a ještě zatočené....zábranu tam máme dodnes, kdyby vyběhl rozespalý z pokojíčku a namířil si to náhodou místo na záchod rovnou na ty schody...dole pod schody jsme zábranu neměli, nějak nebyla potřeba...jinak žádné pojistky na šuplíkách a dvířkách jsme neměli, jen jsme rizikové věci přendali nahoru, nože, léky, rozbitnější věci apod...posuvné dveře u skříní nikde nemáme, krámoval hlavně v dolních kuchyňských dvířkách a tam byly kastroly, misky a podobné "bezpečné" věci, takže to bylo v pohodě 🙂
Diky
@38blondie mám jen krytky v zásuvkách, všechny jsou u země a dceru přitahovaly jak magnet. jednou jsem jí dokonce načapala jak sedí u zabezpečené zásuvky s propiskou a snaží se tu krytku sundat. Jinak žádné bezpečnostní prvky nemáme. Kdyby bylo schodiště tak bych tam dala určitě nějakou zábranu
u nás byly a budou zase krytky do el. zásuvek, taky je máme u země....a pak jeden díl z ohrádky přivázaný na radiátor v obýváku. U první jsme měli ještě chrániče na rohy stolu...ale ty co nespadly dcera sundala🙂a další už jsme nedávali🙂 a starší teda byla sama opatrná a klidná (nikam nelezla neskákala....), mladší vypadá na většího ďáblíka🙂.
Jo a jsme ve 14 patře, takže máme pojistky a klíčky na oknech, aby nešly jen tak otevřít
Dcerce je rok, vse vyndava a " uklizi" ( rozbordeli)
, a vse ochutna. Mam zajistene nektere zasuvky- kde to jde tak mam napr. drzadla smotana k sobe provazkem, a zaslepene elektric.zasuvky. jinak nic. Ke schodum ji pod dohledem poustim, rohy neresim. Musi se naucit ze svet neni pohadka a nauci se si davat pozor. Jasne ze zranit se ji nenecham, ale drzet ji jak v bavlnce taky ne. Proste se semtam prasti a pak jsou slzicky, nebo ji drapne kocourek, kdyz ho skadli,ale to je zivot..