Jaké plenky na noc?

9. lis 2024

Ahojky, ptám se všech, kdo má doma aktivní mimi 7m+ 😀
Co se různě kroutí, v postýlce spí v různých polohách na co by člověk ani nepřišel a prostě nám vždy plenka jakoby z boku proteče. Snažím se dost utáhnout, ale stejně.
Máme Pampers Harmonie, klasiky i pants.
V noci se většinou kolem 3h budí, že je mokrý, ale přebalování ač velmi z mé strany šetrné a tiché ho probudí tak, že usne znovu až v 5 h 😳🤷🏼‍♀️
Poslední plenku dávám kolem 19:30 před spaním a opravdu bych ráda, aby nám něco vydrželo až do rána do těch 7h.
P.S.: prosím ne plenky Dada, s nimi mám jen ty nejhorší zkušenosti a to snad se všemi druhy a velikostmi, dávala jsem jim totiž opakovaně šanci a úplně zbytečně…
Slyšela jsem dost o Kolorkách night..
pak klasiky Pampers Premium Care
A nebo nějaké držácké eko…

nelly_strokova
9. lis 2024

Mam pro dceru Pampers premium protection (z Německa) a vydrží úplně v pohodě. Snad jsou prý podobné jako Pampers premium care… V noci nepřebaluju už docela dlouho, jen musím dávat pozor, jak plenku zalepím, aby gumičky byly dobré a pak vydrží celou noc úplně v klidu.

veru181
9. lis 2024

Nám dobře fungovaly Pampers Premium Care a Babylove pants.

veronicka89
9. lis 2024

Pokud je to kluk, dejte plinku naopak 🙃

chlapecektehu
10. lis 2024

Malej byl do dvou let na pampers premium care a žádný nehody nebyly

alpakovo
10. lis 2024

Tuším že Pampers a DM mají plenky přímo pro noc, zkuste vyzkoušet ty.... Třeba tyhle https://www.drmax.cz/pampers-night-pants-vel-4-...

lemamama
10. lis 2024

Za mě preimum Care no. Ty neprotekly nikdy.

uzivatelkapetra
10. lis 2024

Půjdu proti proudu a doporučím úplně low costové plenky. Kupuju teď happy baby z alberta a neměla jsem jedinou nehodu, kus vyjde na 3kč.
Na prvního syna jsem měla dady, ale teď u druhého se nám taky neosvědčily.

xleni
10. lis 2024

Používala jsem u obou dětí pampers premium care nebo německé protection. Na noc jsem dávala o velikost vetsi nez na den.

martulka88
10. lis 2024

Syn měl vždy jen pampers premium care. Pokud byl v noci krmený, tak byl přebalený. Má 2,5 roku a v noci je ještě na plínách a když jde spát okolo 19-19.30, dostane a má ji až do ráná 7-8.ráno. Za celou dobu protekl okolo bříška dvakrát - a to bylo špatně nasazenou plenkou.

petrane
10. lis 2024

Za mě teda kolorky night,vyzkoušeno na dceri i synovi

mecaira
10. lis 2024

Malé je 10M …Davame bella happy . Nosí je i přes den. Dam ji plenku na noc a do rana v tom spí. Zadne opruzeniny nic nema. Nikdy se nestalo, že by protekla.

ejzi
10. lis 2024

Mi používáme kalhotkové plenky Pampers.👍 Mohu vřele doporučit od té doby nemáme žádnou nehodu.

mysh_me
10. lis 2024

Na noc pouzivame jen Pampers a vzdy vydrzi. Kupujeme vetsinou active baby, protoze jsou na kus nejlevnejsi z pampersek, ale i premium care jsou samozrejme dobre. Radu harmonie jsem nezkousela, protoze mam negativni zkusenosti s ubrousky harmonie a proste tahle pseudo eko rada nema moji duveru…