Holky, vánoční shon, oprava auta a další drobnosti způsobili, že jsem se nedostala do Polska pro plenky Dada. No a k mému úžasu máme doma už poslední balík, to nedám do ledna 😂. Tudíž bych potřebovala poradit jakou alternativu koupit tady u nás a ať nestojí majlant 😂 z pampers se jí dělají opruzeniny.. Dívala jsem se na bebelino (dokonce jsou v penny v akci), dm babylove a "Albert". Které z těchto plinek by jste volily jako nejlepší? Případně i jine, ale at jsou k sehnání v obchodě - Penny, Albert, kauf, dm. Do jiných se do pátku bez auta nemám šanci dostat.
@monars objednávala jsem dada z netu. www.4child.cz , www.kupplenky.cz,... Super rychlé dodání 😊
V ČR vždy používám baby love🙂
dají se normálně koupit i v ČR, hold tě pár balíků výjde dráž....
Já beru z rosssmanu nebo Albert
@monars no když už bych volila takhle levnou variantu tak za nás Albert pleny zbytek protíkal a malej se prudil tak že normálně používáme Pampersky
Z Dmka...zkoušeli jsme i Rossmann, ale moc nevydržely. Pampersky chemický hnus. Dada jsou opravdu nej pro nás.
@chlapecektehu u nás přesně naopak. Navíc Albert šílený opruzeniny. Každé dítě je jiné
Dm nebo rossmann 👍🏼
@aselluska tak to je jasný že každý dítě je jiné🤷🏻♀️ jenom jsem napsala dle našich zkušeností s malým že za nás vedou Pampersky že někomu nesedí je věc druhá a Albert pleny si myslím že jako jedny z dalších něco vydrží...
Každý snese něco jiného
@monars První dítkou pouze Dada a do toho pokusy. Pampers je asi to nejhorší, co může být. Teď jsme bohužel neudělali zásoby, tak máme Rády až od trojek, takže zase alternativy. DM takž, moc nám nesedí. Kaufland strašné. Rossmann jde. Za nás nejlepší Huggies. Nemáme opruzeniny, hezky sedí a super je kapsička na zádech, že pokud je velká dávka, tak to nevyteče až na záda.
@monars kupovala jsem dada skrz cenu, pak jsem nestihla objednat a zrovna měli akci v Albertu a už neobjednavam a vždycky když je akce, nekoupime 5-10baliku a naprostá spokojenost s porovnáním Lidl, Kauf a nebo Tesco, Tesco navíc mi přijde, že má ty plinky o velikost menší, Albert má i ten savý proužek
@chlapecektehu nemusí to být takhle levná varianta. Ale taky to nemusí být ta nejdražší 😂 a hlavně dostupná.
Babylove z DM. Prijdou mi dokonce lepsi nez Kolorky, ktere jsme dlouho pouzivali.
Pouzivam DMka a kdyz se pro ne nestihnu stavit (mam DMko z ruky) tak Albert.