Aahoj, nemáte prosím tip na eko pleny? Ideálně co nejvíce šetrně vyrobené, bez chlóru a podobných fuj věcí 🙂 A vyrobené u nás nebo prostě v Evropě?
Muumi Baby🙂
@journals
@michaelllas To už jste dvě, tak na ně mrknu 🙂 Mně se líbily Attitude, jenže už se právě nevyrábí :( Jinak jsem od Attitude měla i vlhčené ubrousky a nedám na ně dopustit.
@bayt ty vyzkousene nemam, ale maji skvely opalovak pro mrnouse!
Ty muminci jsou nejlepsi, jen si to nechaji zaplatit. Kolorky (=MonPeri) taky nejsou spatne, ale jsou takove vic papirove. Na mumincich se mi prave libi ten material, to se vubec neda srovnavat.
Myslim, ze existuje i eshop ktery posila vzorky 😉
Ubrousky mi vyhovuji Bambo Nature, mam i ty muminkove, ale jeste jsem nestihla vyzkouset
@journals Už mám, toto: https://cestarodicovstvi.webnode.cz/l/test-eko-...
Diky, rada mrknu! Kdybys chtela neco dalsiho, tak radimradi.cz - jsou i na Fb a je fajn, ze testujou prubezne. Najdes tam i testy vlhcenaku atd.
Budu rada, kdyz sem pak napises s jakou znackou jsi nejvic spokojena 🙂
U prvního jsem používala jen Naty, po všem ostatním včetně Bambo nature se opruzoval. To je ještě vyráběli ve Švédku. Teď je vyrábí tuším v Turecku, ale na druhátko mám taky jeden balík koupený, že vyzkouším, jak moc se změnila kvalita a jestli sednou.
@bayt ano, vyrábí plenky v Číně s absolutním dozorem kvality, výroba se postupně převádí do ČR, ale právě třeba vlhčené ubrousky, které již přesunuly výrobu měly problémy s balením. Kvalita je zaručena českou firmou, která si ji hlídá. Nechci obhajovat, vyzkoušela jsem a měnit rozhodně nebudu. Po spoustě plenek nám tyto konečně vyhovují a hlavně malá není vůbec opruzená. 🙃🙂
UNUO jsou super
Nam vyhovuji plenky Parasol. Jsou vyrobene v CR. Sice jsem o nich cetla, ze toho moc nepoberou, ale mne nikdy neprotekly, opravdu jsem spokojena. Dcera ma 2 roky.
Já používám Bambo nature, jsou skvělé, i cenově. Mám vyzkoušené i Naty, ale Bambo jsou lepší.