Ahoj maminky,chci se vás zeptat na povahu vaseho dítěte dle znamení zverokruhu a měsíce narození.Ktere znamení se vám zdá nejlepší?Ptám se ze zvědavosti,protože na našeho prcka jeho znamení úplně sedí,tak chci vědět,jestli je to u vás taky tak.Děkuji!
u nas skor sedi numerologia a cisla 😉
Nejlepsi? Nejlepsi neni zadne. 😉
Syn je strelec. A to na ne nej sedi, 100% 🙂
Syn je lev a povahově to na něj sedí na 100%
Dcerka je váhy a uplne to sedí,ale myslím , že tje to velmi dobré znamenie 🙂 A teraz čakám druhé mimčo a to bude tiež váhy 🙂
příliš nezáleží na znamení ve kterém jsou narozeni, ale jejich ascendent o nich vypovídá mnohem více mám dva kluky, starší je lev má ascendent v paně a z 90% panně odpovídá, druhý je blíženec ,ale ascendent má ve lvu a jako lev se projevuje už od maminka já jsem třeba střelec, ale ascendent mám též ve lvu a spíš jsem povahou na lva a můj muž je panna a ascendent má v panně je panna jak vyšitá.. 😀 ascendent se určuje podle hodiny narození pohledejte na netu uvidíte , že to docela sedne 😉 nejlepší znamení nevím které je , ale pravý opak jsou ryby /více muži/ a blíženci /více ženy / dvojitá znamení - komplikovanější osoby/ 😀 ale né vždy to tak je 😉 nemyslím, že jsou dobrá a špatná znamení jen jednoduší a složitější
Mám doma rybu - opravdový mimoň, takže sedí. Vodnářku, taky bych řekla, že sedí 😉 a pannu,ale ta se zatím moc neprojevuje. Podle prvního úplně pohodového půlroku předpokládám, že taky znamení nezapře 🙂
mám doma 3letého býčka holčičku... NO KONEC FAKT!!!! 😀 ano také jí povaha sedí.. nedavno jsem dostala Knihu od Michaely Kudláčkové, VÝCHOVA DĚTÍ DLE HOROSKOPU a ona je býček jak vyšítý..
ale ta druhá mimiholčička. to je ryba, a to je neurčitelná povaha. teda unás doma.. je to opak Karolíny, umí být sama, hraje si sama, papá všechno, nemusí být středem vesmíru, ale nechce mluvit, je taková laxní, jako mimino pořád a to jí byl teď rok..
na tohle moc nevěřím ale já osobně jsem váha jak vyšitá takže si začínám myslet že na tom něco bude. NA dcerce to zatím ještě nepozoruju, je v červenci takže znamení rak, uvidíme. 🙂
Mám manžela Berana a st.syna taky Berana....jsou to tvrdohlavci a individualisti jasní...Mladší syn je Lev, taky prý hodně panovačné znamení....sama jsem Rak, tak jsem zvědavá na pořádné rodeo s nimi všemi 😅
Mám dva chlapečky, oba ve znamení Panny a oba úplné protipóly 😀 Jeden hodňoučký mazlivý kliďas, druhý vzteklý umíněný nervák 😝