Jak zlepšit usínání?

martinatd
23. zář 2021

Ahojte, sny 6 měsíců už 10 dní usina sám bez pomoci a to se mnou vy posteli, jak přes den tak i večer. Večer usne téměř ihned ale.pres den je to boj. Je jasné unavený, sotva udrží oči ale stejně vydrží ještě hodinu dělat všechno možné. Jsem dodrapana, doliskana hrůza.. možná si to ještě musí sednout, byl zvyklý na uspavani na rukách, nebo jsem trefila zrovna blbe období,,nevím jak bych mu to mohla usnadnit aby se tak dlouho netrapil. Nemáte zkušenosti? Co třeba dopomoci vaším miminkum k rychlejšímu a lepšímu usínání? Zkoušela jsem mu dát deku že se třeba do ní nějak zamota a bude se mu lépe usínat ale nic ..děkuji za rady

pavelkamat
23. zář 2021

@martinatd u nás hodně pomohl spací pytel. Ten ho omezil v pohybu a on rychleji usnul. Ocenila jsem to pak hlavně v období stoupání 😉

martinatd
autor
23. zář 2021

@pavelkamat ten mi dávám taky jinak by asi ty nohy nenechal 😅porad má ale ruce a je zvědavý takže mu fakt dlouho trva než se uklidni. Vecer pomáhá tma proto si myslím ze to trvá jen 10 minut ..přes den moc tmy dělát nechci aby pak nebyl zmateny třeba 🙈

mamikry
23. zář 2021

@martinatd Ja ma teprve ctyrmesicniho, pres den ho uvozim v kosiku, hodim pres nej plinku, nebo ho necham se v ni smudlat. V noci mi usina pod kolotocek, tak treba by prcka uspal i pres den.

leniczka23
23. zář 2021

U nás velký úspěch babyvak a nebo šumící medvídek myHummy