Mam 2 velmi zive deti a bydlime ve 2.patre v byte ke kteremu nalezi velka terasa. Po kazde kdyz jsme na terase, stojim tam a hlidkuji, aby nejake z ditek nedostalo nejaky sileny napad a nestalo se nestesti. Vubec, ale nevim jak terasu vice oplotit a nebo navysit zabradli aby terasa byla 100:% bezpecna a ja si treba mohla na 2 minutky odskocit. Mame klasicke zabradli, ktere mi,ale prijde pro deti velice nebezpecne, staci aby si deti na neco vylezli..
Nemate nekdo s takovym problemem zkusenost??? dekuji moc za kazdou radu a nebo napad.
mam obavy, ze 100% nezabezpecis nikdy a ja bych se bala na terese nechat dite samotne, my mame balkon a ja tam s malym ani nechodim, mam strach i kdyz tam jsem, je dost rapl a 6.patro je 6.patro
zasklit to predpokladam nepujde co?
máme taky zábradlí po kterém se dá vylézt jako po žebříku, tak jsem tam drátama přidělala přes celé zábradlí pletivo s malinkýma očkama a po tom už nahoru nevylezou. Ale 100%jistotu taky nemám a mít nebudu protože si můžou k zábradlí přidělat třeba židle a vylézt po nich, mi tam teda máme hodně těžký náytek, který neuzvednou a když ho tahají po terase tak to slyším, ale naštěstí to děti nenapadlo ani jenou 😝
mat na terase nabytok, ktorý nemožu deti volne presuvat ,posunut alebo si urobit lodžiu , tažko povedat, neviem ako to u vas na terase vyzerá