Jak zabavit naše prcky? U mě aktuálně má dítě 9 měsíců

barlem
19. črc 2019

Holky, mate nejake osvedcene tipy, jak zabavit nase detatka? 🙂 Kdyz hracky uz jsou okoukane… 🙂 U nas teda ted vedou me stare hodinky, maleho kartac na vlasy, prazdna krabice od papirovych kapesniku a prazdna petka lehce naplnena neuvarenymi testovinami ci ryzi, takze dela super rachot, a to je velka zabava 🙂 Dekuju za rady a zkusenosti 🙂

eva267
19. črc 2019

U nás momentálně frčí dveře. Leží u nich a hýbe křídlem. Nebo mlátit do plastové krabice.

veronyque
19. črc 2019

U nás taky frčí dveře, vytahování kapesníků z krabice, vytahování věci ze šuplíků, žaluzie a zásuvky. Z hraček jedině knížky Minipedie od Svojtky.

jannym
19. črc 2019

@veronyque supliky jsou top, vytahovani segrinych puncochacu je ta nejvetsi prca a kdyz u toho segra i fnuka tak to je ta nejlepsi interaktivni hracka

zelenaesmolda
19. črc 2019

@barlem u nas frci mobil :D

veronyque
19. črc 2019

Ještě jsem zapomněla na mobil a ovladač Přemýšlím, že koupím chytrý telefon a ovladač od Fisher Price. Máte někdo? Zabaví to děti nebo stejně dál půjde po opravdovém mobilu a ovladači?

barlem
autor
19. črc 2019

@veronyque tak to jsem vubec netusila, ze Fisher price neco takoveho dela😂jako napad dobry 🙂ale chtelo by to fakt reakci nekoho, kdo s tim ma zkusenost🙂aby stale nevyzadovali original🙂

michaelllas
19. črc 2019

@veronyque náš se ho ani nedotkne😀 kupovali jsme ho právě za účelem, aby se nesápal po našich mobilech a ovladači to mu bylo 10 měsíců. Teď má rok a baví ho to asi 5 vteřin🙄 ale zas každé dítě je jiné, ale myslím, že u těch malinkých to ještě nemá taky úspěch 🙂

michaelllas
19. črc 2019

*takový

hanih
19. črc 2019

U nás vedlo nádobí - pokličky, vařečky, lžíce, hrnce a pod. (nejlépe všechno, co dokáže dělat rámus), myčka a trouba (hučí to, svítí to, teplo z toho jde, prostě paráda, akorát od té trouby jsem je musela teda honit pryč), oblečení (obzvlášť mladší dcera, jakmile narazila na nějaké naše oblečení, okamžitě si to zabavila, vyhazovala nám oblečení ze skříní a nebo vyprané a usušené z koše na prádlo, teď došla do fáze, kdy se pokouší sama si ho obléct - dnes ráno měla natažené moje ponožky a obě nohy strčené v rukávu manželova trička).
@veronyque @barlem Chytrý telefon od Fisher price máme a jako jo, na chvilku zabaví, ale pak se stejně začne sápat po našem - za prvé vidí nás, že to používáme, za druhé ví, že z toho je slyšet babička 😀 Takže s telefonem FP si pohraje, ale pak se žene k mému a volá "babíí, babíí".

veronyque
19. črc 2019

@michaelllas @hanih Děkuju za reakci. Tak nějak jsem si myslela, že originál bude mít pořád přednost. Zkusím asi koupit zatím jen ten telefon a uvidím, jak ji zaujme.

bayt
19. črc 2019

@barlem Kouzelná tužka a vkládačka. A nejradši být venku 🙂

veronyque
19. črc 2019

@bayt Kouzelná tužka je i pro tak malé děti? Vždycky jsem si myslela, že je to pro děti předškolního věku.

hanih
20. črc 2019

@veronyque Devídiměsíční dítě na ni bude asi fakt malé, ale na předškolní věk by se s ní čekat nemuselo. Dcera ji má od tří let a baví ji. Myslím, že by ji klidně zvládla i trochu dřív.

bayt
20. črc 2019

@veronyque Syn ji dostal, když mu bylo čerstvě 10 měsíců, a naučil se s ní za chvíli. A fakt ho to hodně bavilo. Začali jsme s písničkama. Samozřejmě nejdřív uměl jen pouštět zvuky dotykem tužky, dneska už si umí i zapnout knihu nebo přepnout různé funkce.

veronyque
20. črc 2019

@hanih @bayt Holky, díky za objasnění. Pořídíme ji tedy dříve 🙂 Vůbec by mě nenapadlo to takhle brzy kupovat.