Ahojky může mi někdo poradit jak zabavit tříletého kluka když je venku škaredě?Vůbec nic mě nenapadá protože u ničeho vůbec nevydrží.Díky za rady
synovce docela bere plastelína nebo tiskátka
Náš malej vydrží skoro vždycky "krájet" brambory kolem půl hodiny 😀 No, sice pomáhá, zas ale nesmíte spěchat s obědem... 😅 Příborovej nůž a prkýnko jsou jeho kamarádi. Teď zkoušel brambory i strouhat škrabkou, ale má na to ještě malý ručičky a málo síly... 😎
Jinak zkus ještě foukací fixy, ty byly u nás jednu dobu hitem. Jsou k dostání s šablonkama, který jsem vždycky kolíčky připnula k papíru, aby se nepohnuly a malej foukal, až byl celej rudej 🙂 Taky klasický lego už zvládá docela skládat a taky miluje puzzle. Takový ty jednoduchý, co se skládají do kartonovýho rámečku, nejlépe s předtištěným obrázkem na dně... 😉
Ahoj, oživuji téma. 🙂
Jak zabavit skoro tříleté dítě, když je venku tak ošklivo, jako třeba dnes?
😔 My dnes kreslily, čmáraly do omalovánek a modelovaly. Máte ještě nějaké jiné tipy? Podotýkám, že nejsem moc výtvarně zručná.. 😀
nasemu je teda min ale placame se v tom asi stejne mezi autickama, stavenim z kostek, zkousime malovat, pak knizky rikanky, pisnicky, obcas jdeme do MC nebo na navstevu a v nejhorsim pripade pustim pohadku - kdyz treba potrebuju uvarit rychle...
pak taky se mnou uklizi a jak to jen trosku jde tak jdeme ven...
uz aby bylo hezky!!!!!