Našeho malého uspáváme na balonu. Jinak neusne. Ale už to je pěkně namáhavé na záda, která mě tedy neskutečně bolí.
Jenže on jinak neusne. Dám ho do postýlky a vřeští. Otočí se na břicho a musím k němu ho jít otáčet, protože je zaklíněnej ve šprušlích postýlky. Přez den už skoro vůbec nespí tak 1-2dennž po 30 min max. Co by jste mi poradili jak ho uspat jinak než na balonu nebo v rukou. :(
Vydržet ten řev v postýlce. Mladšího jsem uspávala na balonu skoro do roka. Během dne spával v kočárku. Pak už nešlo ani jedno a musel se naučit spát v postýlce. Do týdne byla pohoda. Byla jsem u něj, tři dny poněkud kravál, ale pak dobrý. Otáčení na břicho nevadí. Zaklínění ve šprušlích řeší mantinel.
@coreprincess my uspavali od 6.-14.mesice nosenim v Manduce. 3x denne jinak by brecel,a toho ja nejsem zastance. Na spani mel Hacku,jinde by sam tez vydrzel spat 30min. Nektere deti jsou trochu narocnejsi,ale vydrzela jsem a vyplatilo se. 🙂
Uspávám v rodičovské posteli, víceméně bez problémů, pokud usne i rodič, nic se neděje, nebo ne a dítě zůstane ve svém oblíbeném bezpečném pelechu. Skoro dvouleťák usíná nejradši tak, že se přitulí tak, aby slyšel tlukot mého srdce. Je-li dost unavenej, za 10 minut není co řešit, a dítě usíná šťastně. Čtyřleťák se většinou přidá, někdy jde na svou postel. Někdy odejdou spát spolu a jsou tuhý za 5 minut taky. Jsem v místnosti hned za otevřenýma dveřma, takže nemají pocit, že jsou tam sami. Jsou to mláďata, usínají líp v bezpečí, tj. u rodiče.
u prsa...přes den přendám do kočárku, večer do postýlky, když jdu spát, tak se stěhuje k nám a uspává se průběžně sám kojením 🙂
To se může dost lišit podle věku, našemu jsou 4 měsíce, spí pěkně. Kolem sedmé nakojím, vykoupu, dám do postýlky, zatáhnu závěsy a vyvětrám. Nad postýlkou má hračku, se kterou si může hrát, když chce. Někdy pláče, to když se chce dojíst a vyřeší to mléko, někdy pije i víckrát po malých dávkách. Jinak mu popřeju dobrou noc, ale jinak ho nerozptyluju, zdá se mi, že ho to akorát ruší. Když jsme poprvé přijeli na návštěvu k příbuzným, tak se s ním jali dělat takový veletoče, jeden zpíval, druhý houpal, třetí hrkal, takže samozřejmě nespal a byl přetažený, až jsem jim ho musela sebrat a v klidu a příšeří pak normálně usnul.
Tak naše malá usíná jak v postýlce nebo v kočáře, ale musí mít v puse lahev, ze které občas cucne, ale spíš jen požužlává. Dudlík odmítá - nic z něj neteče 😉 Jsou nám 3 měsíce.
Uspávám u prsa. Pozor na vyřvávání!!!! Já jsem touto metodou úplně zkazila spaní své nejstarší dcery. Doteď nespí celou noc a často se budí ze strachem. Nindy bych to už neudělala. Raději budu mít dítě celou noc u prsa.
no..normálně..u prsa 🙂 je jí 11 měs.
večer po koupání a krmení si syna dám na chvíli do postele a lehnu si s ním, až skoro spí, dám ho do postýlky...u nás funguje
Uspáváme u nás v posteli🙂říkáme pohádky,zpíváme ukolebavky🙂 Spát chodí až když vidím že je fakt unavený.
Lehneme si spolu do postele, chvilku se převaluje a pak usne. Žádné povídání, zpívání, to ho akorát rozptyluje.
ja musim maleho "zalehnout"...drzim za obe ruce, pricemz jedna jde uplne pres telo. On si zavrta nos k memu, aby citil muj dech a tak usina. Musim ale vydrzet, dokud fakt tvrde nespi, jinak je hned vzhuru a natahuje rucicky...
Vecer mi maly usne krasne. To si drzi od narozeni-dnes 10.mesicu. Ale pres den uz asi dva mesice uspavam v kocarku na balkone. Odkoukala jsem to od kamaradky. Ta uspava v kocarku v byte a jakmile maly usne,prenda ho do postylky. Ja to takto kvuli nedostatku prostoru praktikovat nemuzu,ta jsem ho vzdy oblekla jako na ven,uspala v kocarku a nechala ho tam spat.