Jak uspáváte miminko?

coreprincess
27. dub 2015

Našeho malého uspáváme na balonu. Jinak neusne. Ale už to je pěkně namáhavé na záda, která mě tedy neskutečně bolí.
Jenže on jinak neusne. Dám ho do postýlky a vřeští. Otočí se na břicho a musím k němu ho jít otáčet, protože je zaklíněnej ve šprušlích postýlky. Přez den už skoro vůbec nespí tak 1-2dennž po 30 min max. Co by jste mi poradili jak ho uspat jinak než na balonu nebo v rukou. :(

cabo
27. dub 2015

Vecer mi maly usne krasne. To si drzi od narozeni-dnes 10.mesicu. Ale pres den uz asi dva mesice uspavam v kocarku na balkone. Odkoukala jsem to od kamaradky. Ta uspava v kocarku v byte a jakmile maly usne,prenda ho do postylky. Ja to takto kvuli nedostatku prostoru praktikovat nemuzu,ta jsem ho vzdy oblekla jako na ven,uspala v kocarku a nechala ho tam spat.

andelka
27. dub 2015

Vydržet ten řev v postýlce. Mladšího jsem uspávala na balonu skoro do roka. Během dne spával v kočárku. Pak už nešlo ani jedno a musel se naučit spát v postýlce. Do týdne byla pohoda. Byla jsem u něj, tři dny poněkud kravál, ale pak dobrý. Otáčení na břicho nevadí. Zaklínění ve šprušlích řeší mantinel.

wenduliks
27. dub 2015

@coreprincess my uspavali od 6.-14.mesice nosenim v Manduce. 3x denne jinak by brecel,a toho ja nejsem zastance. Na spani mel Hacku,jinde by sam tez vydrzel spat 30min. Nektere deti jsou trochu narocnejsi,ale vydrzela jsem a vyplatilo se. 🙂

zo_ja
29. dub 2015

Uspávám v rodičovské posteli, víceméně bez problémů, pokud usne i rodič, nic se neděje, nebo ne a dítě zůstane ve svém oblíbeném bezpečném pelechu. Skoro dvouleťák usíná nejradši tak, že se přitulí tak, aby slyšel tlukot mého srdce. Je-li dost unavenej, za 10 minut není co řešit, a dítě usíná šťastně. Čtyřleťák se většinou přidá, někdy jde na svou postel. Někdy odejdou spát spolu a jsou tuhý za 5 minut taky. Jsem v místnosti hned za otevřenýma dveřma, takže nemají pocit, že jsou tam sami. Jsou to mláďata, usínají líp v bezpečí, tj. u rodiče.

kaca68
29. dub 2015

u prsa...přes den přendám do kočárku, večer do postýlky, když jdu spát, tak se stěhuje k nám a uspává se průběžně sám kojením 🙂

summ
29. dub 2015

To se může dost lišit podle věku, našemu jsou 4 měsíce, spí pěkně. Kolem sedmé nakojím, vykoupu, dám do postýlky, zatáhnu závěsy a vyvětrám. Nad postýlkou má hračku, se kterou si může hrát, když chce. Někdy pláče, to když se chce dojíst a vyřeší to mléko, někdy pije i víckrát po malých dávkách. Jinak mu popřeju dobrou noc, ale jinak ho nerozptyluju, zdá se mi, že ho to akorát ruší. Když jsme poprvé přijeli na návštěvu k příbuzným, tak se s ním jali dělat takový veletoče, jeden zpíval, druhý houpal, třetí hrkal, takže samozřejmě nespal a byl přetažený, až jsem jim ho musela sebrat a v klidu a příšeří pak normálně usnul.

0508
29. dub 2015

Tak naše malá usíná jak v postýlce nebo v kočáře, ale musí mít v puse lahev, ze které občas cucne, ale spíš jen požužlává. Dudlík odmítá - nic z něj neteče 😉 Jsou nám 3 měsíce.

pavlapl
29. dub 2015

Uspávám u prsa. Pozor na vyřvávání!!!! Já jsem touto metodou úplně zkazila spaní své nejstarší dcery. Doteď nespí celou noc a často se budí ze strachem. Nindy bych to už neudělala. Raději budu mít dítě celou noc u prsa.

panickatlamicka
30. dub 2015

no..normálně..u prsa 🙂 je jí 11 měs.

celaskon87
30. dub 2015

večer po koupání a krmení si syna dám na chvíli do postele a lehnu si s ním, až skoro spí, dám ho do postýlky...u nás funguje

adelinkkaa
30. dub 2015

Uspáváme u nás v posteli🙂říkáme pohádky,zpíváme ukolebavky🙂 Spát chodí až když vidím že je fakt unavený.

jaja01k
30. dub 2015

Lehneme si spolu do postele, chvilku se převaluje a pak usne. Žádné povídání, zpívání, to ho akorát rozptyluje.

kamimnichov
30. dub 2015

ja musim maleho "zalehnout"...drzim za obe ruce, pricemz jedna jde uplne pres telo. On si zavrta nos k memu, aby citil muj dech a tak usina. Musim ale vydrzet, dokud fakt tvrde nespi, jinak je hned vzhuru a natahuje rucicky...