Milé maminky, obracím se na vás s otázkou, která se zdá být banální, ale mě opravdu trápí. Kam ukládáte "roznošené" oblečení ? Mám na mysli oblečení, které mělo dítě na sobě např. 2 hodiny, je čisté, ale na druhý den, jej nebude dítě nosit. Např. dítě jde na návštěvu, tak ho nastrojíte, vrátíte se domů a kam ho dáte, když ho dítě nebude mít na sobě třeba následující 2 dny, protože bude nosit věci určené na ven ? Mám rozdělené věci na ven, do města a pak na slavnostní příležitosti. Zpátky do skříně mezi úplně čisté ho vracet nechci, vyprat taky ne - protože ho nechci zbytečně odírat v pračce, když je v podstatě čisté ( samozřejmě se to netýká spodního prádla 🙂 Nakonec to u nás bohužel vypadá tak, že roznošené oblečení je v podstatě všude - v nohách postele, na židli nebo na křesle. Pěkně mě to štve, ale nevím, kam s ním. Jak to řešíte vy ?
My máme velmi omezený prostor, tak bohužel dávám mezi čisté prádlo - na zvláštní komínek. Když je ušpiněné, tak ho rovnou strkám k prádlu na praní. Jsem zvědavá na další odpovědi 😉
Já teda nemám dítě, ale se svým onlecenim to dělám tak, že mám ve skříni volnou polici a pár volných raminek, kam takové oblečení dávám.
Košík v policim šuplík nebo co máte.
my máme každý vyhrazené místo, kam si to dáváme na hromádku. synek to má v pokojíku na truhličce, kam běžně neleze, já s dcerkou za dveřmi na krabici s věcmi určenými k prodeji a muž v šatně na židli 😅 existují domácí sluhové, do budoucna do jiného bydlení uvažuji o něčem takovém
Toto taky chci resit. Mam dve holky, 5 a 7 let, porad se prevlikaji...Videla jsem v Kice neco jako pracku z textilu, docela se mi to libilo, nebo takove kose z plastu, ne zpusob velke tasky...
Tak pokud by to byly šatičky, které mělo dítě jeden večer v divadle, tak bych je nechala vyvětrat a dala zpátky do skříně....u nás je tohle výjimečně, jinak s oblečením to děláme tak, že my s manželem máme roznošené oblečení, které si druhý den většinou zase bereme na sebe, přehozené nahoře v ložnici...syn má pokojík malinký, skříň s oblečením dole v předsíni, takže oblečení má přehozené přes opěradlo jednoho křesla v obýváku, které není moc využívané...přes den tam má složené domácí oblečení a po příchodu ze školy si tam složí zase oblečení, které měl ve škole a které si zase druhý den vezme - akorát zkontrolujeme, jestli něco z toho není nějak vyloženě ušpiněné a případně vyměníme a máme připraveno na ráno 🙂 , obléká se ráno obyčejně na tom křesle 🙂
Ciste oblceni ,ktere mela napr. U doktora davam normalne zpet do skrine,kdyz je ciste.. Obleceni vyslovene na doma a vyslovene na pisek,hriste mam zvlast ve fochu.
kazda dcera ma v pokojicku polici a pod ni vesak se 4. hacky a tohle prave slouzi k takto roznosenemu obleceni. Potom jeste na chodbe mame takovy vestavenou satni stenu s polici, kam davame teplaky, ktere si muzou taky jeste nekolikrat vzit.
Ciste oblecenie v spalni vo velkej skrini....oblecenie ktore sa nosi aktualne a nepotrebuje ist smer kos na pradlo je v skrini na chodbe 😉
....v pripade nedostatku priestoru, ktory tiez poznam sa to iste da riesit komodou v chodbe a komodou v izbicke 🙂
Mám to ne jen pro děti, ale i pro sebe...odněkud přijdu, svléknu se a vezmu si něco na doma, stejně tak děti. Vzhledem k tomu, že mám málo místa a nemohu mít doma např. sluhu, na kterého bych to pověsila, tak to prostě vracím do skříně. Neřeším, že to dám k úplně čistému - je to v podstatě také čisté a také si to ještě mám v plánu dát na tělo🙂...nebo je možné třeba každému v rodině vyčlenit v jeho skříni část místa, kam se to roznošené oblečení bude prozatím dávat. Ale také to řeším. Mám ve skříních málo místa, v podstatě se pořád počítá s tím, že mám plný koš špinavého, další plný koš vypraného...když se náhodou poštěstí a vše vyperu a vyžehlím, tak se mi to do skříní nevejde🙂). A to zimní a letní oblečení přesouvám část pod postel a část do garáže...stejně je oblečení všude. Je to asi úplně normální🙂.
A co si vyhradit par vesaku ve skrini a tam to veset....