Jak spí vaše 6měsíční děti přes den?

pisisvori
26. led 2015

Ahoj, dceři je 6,5m a poslední týden mi přes den spí pouze 2x půl hodiny. V noci spí 11-12hodin (ale vstává každé 2h i častěji už od porodnice). Usíná okolo 7, vstává okolo 5:30-6:30...pak usne tak za 2,5-3hodiny na 30minut a pak zase za 3hodiny bohužel jen na 3minut....dřív se po té půl hodině vzbudila a znova jsem jí udrndala a spala další hodinu...teď usne znova jen venku za ježdění kočárkem. Ale to je pro mě nemožné, protože jsme za prvé zmrzlina a v tomhle počasí tam 2 hodiny nevydržím...a dále pro starší nemám hlídání, takže tahat jí v zimě 2h po procházce taky nemůžu (v létě se mnou jezdila na kole) a třeba teď když je nemocná nemůžu ven vůbec, protože doma starší samotnou nechat nemůžu. Jinak dcera nikdy neusnula sama v postýlce...večer u prsa, přes den kočár nebo hacka.
Spí vaše mrňata taky tak málo? Máte někdo radu co s tím, aby spala i bez ježdění déle...? Díky.

blahova_andrea
26. led 2015

my to máme podobně. dopoledne půl hodinka, v podvečer půlhodinka. když chci, aby spala poo delší dobu, musím ji dát do kočáru a do chladna. jinak nemá na spaní čas a klid 😅

pisisvori
autor
26. led 2015

Ale ja ji po O obliknu a davam ven na balkon.

beta.m
26. led 2015

Syn má 5 měsíců a kousek a přes den chodí spát po 1,5 až 2 hodinách. Většinou spí necelou hodinku, dneska třeba jen po půl hodinách. Večer jde spát okolo 18 hodiny a vstává podle dcery ale většinou mezi 6 a 7 hodinou, na kojení se budí po 2-3 hodinách

lucifereeek
26. led 2015

tak my to tak měli od začátku, předtím spávala 3x30minut, později 2x30minut, pak jen odpoledne hodinu a teď už nespí vůbec odpoledne a chodí spát až kolem půlnoci :/

jenny.kay
26. led 2015

Starší spávala od 3 týdnů věku 3 x 20 minut denně a v noci to taky nebývala hitparáda. Mladší spí asi od toho půl roku jednou denně po obědě, ale když se zadaří dá i dvě hodinky. V noci spí jak kdy - někdy krásně, někdy "paří" třeba i dvě hodiny v kuse, nejlépe mezi druhou a čtvrtou ranní. Starší dnes spí krásně a já jen doufám, že i ta malá se to brzy naučí 😀

pisisvori
autor
26. led 2015

@lucifereeek
@jenny.kay jo to znám, starší taky spala od porodnice do 10m 2-3x 2-30min, pak už 1x hodinu a v 17m už nespala vůbec🙂. Ale tahle byla doteď lepší =průměrnej🙂 spáč🙂

lucifereeek
26. led 2015

@pisisvori no já teď čekám druhé a furt doufám, že to bude jiné a dočkám se spinkajícího miminka, mě by ani nevadilo to, že nespala, ale ona furt řvala a brečela a ječela

wenduliks
26. led 2015

To je dost malo, na takhle male dite. A v te Hacce ti dele nespi? Me syn,kolem toho 6.mesice zacal spavat prave dobre doma v Hacce,kde mel na to klid. Dopoledne i odpoledne 1-2hod.

pisisvori
autor
26. led 2015

@lucifereeek jojo první byla to samé, když se nenosila nebo nebyla přicuclá u prsa tak bulela, řev v kočárku, řev v autosedačce.....dobře to znám. Teď je to lepší🙂, ale takové to nenáročné(kterého maminčina pozornost spíše ruší, spí v noci a přes den o hodinu víc než uvádí různé průměry...🙂) spící miminko také není🙂

pisisvori
autor
26. led 2015

@wenduliks dopo spí v Hacce, ale víc jak půl hodiny ne...to už tak od 3-4m víc dopo nespí , ale odpoledne spala i 2 hodiny nebo když dřív vstala spala dopo 2x půl hodiny a odo 1,5-2.

sedmiteckas
26. led 2015

Nám je 5 a půl měsíce, spí mi dopoledne tak 40 min max. a to 1x nebo 2x (podle toho, kdy se vzbudí) a odpoledne taky tak 40 min, pokud si nelehnu s ní - to spí déle, třeba 1,5 hod. Venku už mi tolik nevydrží, dřív spala v kočárku víc, teď už tam začíná řádit. Večer usíná před 19 hod a spí jakkdy, zhruba do 6:30 hod