ahoj holky, jak vám vaše dětičky spinkají v těhle vedrech? náš má problém jak s usínám a i se dost budí, takže nic moc ☹
mně malá spí víc než předtím, usíná už v půl sedmé úplně nahatá a s pauzou okolo půlnoci na krmení kdy ji dám plínku spí až do rána, i přes den spinká trochu dýl, to horko ji zmáhá 😝 ostatně mě taky 😀 ale už aby bylo trochu snesitelněji...
zrovna máme za sebou šílenou anabázi s naší Michalkou,která je tak strašně otrávená a unavená,ale večer co večer nemůže zabrat,což jí rozčiluje a nervuje,takže pak řve jako tur....
Tak spaní nic moc,postýlku jsem kólem dokola obložila mokrýma plínkama,tak je to trošku lepší....
A po poledním spánku je Mates už v 5 odpoledne protivnej,unavenej....ale stejně se pak budí...
tak u nas pomohlo kdyz se vzbudili nechat jenom v plince a nezakryvat pokud je dite malicke tak zakryt jenom bavlnenou klasickou plenou a napustit do vany studenou vodu v teple se odparuje a je vlhci vzduch (pokud je to mozne a mate koupelnu treba pres chodbu) a kdyztak pokud mate vetrak tak aby se trohu hybal vzduch tak i to pomuze a i kdyz navesite na susak mokre pliny do kterych ten vetrak fouka.....a pak my mame jeste na oknech vcelku tluste zavesy a mame v loznici zatazeno cely den aby se neohrala mistnost svetlem......a na noc otevrene okno......dospely se muzou zakryt vlahym prosteradlem.......vic mne nenapada..... takze deti spinkaj hezky ale ja ne 😝 😀 😀 😀 😀
doufam,ze sem nic nezapomnela 🙂
Dítě bez problémů a ještě mě přemlouvá, že chce na noc pyžámko - bych vraždila 😀 , matka šílí vedrem 🙄
ahoj holky tak my jsme za celou dobu ,co jsou vedra ,spaly asi dvě noci v kuse...já i malá.... 😝 jinak jsem pořád vzhůru 😝 😝
Přes noc stejně jako jindy, přes den spíš méně a častěji (spává hodinu dopoledne a 1,5 po obědě, teď tak půl hod dopoledne, hod po obědě a půl ještě odpoledne).
no u nas je to cez den tragedia, niekedy mi spava za celý den pol hodinky 😠 Ale v noci je to celkom fajn, ma otvorené okno takže tam ma tak akurat. Len jej davam aspon bodyčko, bez zakrytia, uplne len v plienke by som sa asi bala aby jej nebolo chladno 😀
no holky na 2 věci na hovno a na nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my spíme dobře - jen v plínce a tričínku nebo jen v plínce a malé je fajn. padne 20:30-21h a je tuhá minimálně do 4-5:30h vydrží 🙂 a přes den spinká nahatá nebo taky jen v plínce akorát víc vrčí 😀 chce přicucnout mlíčka a pokračuje dál. takže vedro nevedro u nás se chrní fajn 🙂
lip, ven chodime brzo rano, to ho utaha a po obede spi tak 2 hodiny, del i vic, coz predtim nebyvalo.... vecer chodi dyl ale to je spis ze je dlouho svetlo, mame zatazene zaluzky a otevrene dvere na balkon.... spi v bodycku
Ahoj holky, je to už prostě úmorné!!! Malý nemůže usnout a v noci se častěji budí. Po kojení mu dávám napít ještě vody a lemtá jí s takovou chutí, že se snad utopí. Na spaní má bodyčko. Večer vždy pookřeje ve vaně - dávám mu vlažnou vodu. Okna máme v noci dokořán, ale pohyb vzduchu je nulový. K ránu mám připravený na přikrytí (pokud by bylo náhodou chladněji 😀 ) pouze povlak na peřinku.
Žádná sláva, ale dá se to. Přes den ho dávám spát jen v plínečce, večer mu k postýlce dávám do lavóru dvě velký namražený PET lahve. Dost to pomáhá 🙂 A když mrní, tak mu dám vodu - párkrát cucne a spinká dál.
hruza. mala nemuze zaspat, porad breci a vrti se. tak do kocara a jezdime kolem baraku. zaspi az o pulnoci a to jeste u toho breci a vypije celou flasku caje. okna mame otevrene, mame v nich site proti komarum, protoze venku litaji uplne hejna. a s jidlem to mame taky spatne, nechce jist, jen pije.
dnes vecer ma prset, tak na to cekam jak na smilovani.
Tak při kojení jsme vždycky obě zpocený jak myši 😀 máme doma minimálně sto šedesát stupňů (mám ten pocit)
zkoušela jsem jí dát vodu, ale to zatím nějak nechápe a nechce ji pít, takže tím je to všechno horší 😒 ale doktorka ji prohlédla a konstatovala, že dehydrovaná vůbec není a prospívá krásně... tak nevím, jak to dělá 🙂
spánek celkem normál, jen předtím trochu víc béká...
my také špatně spíme, včera jsme uspávala 3hodky, unul až v 10večer, jindy už v 19hod chrupe, a přes den také nic moc,kdy se v noci propudí tak zase uspávám třeba hodku až dvě, jsem na mrtvici
Když se mu konečně povede usnout, tak už dobře 😀 Ale to uspávání je někdy horor. Přes den pospí několikrát tak 20 minut a už se budí. Je celkově ukníkaný, nechce ani moc jíst, pořád chce chovat.
A já už jsem z toho tak umordovaná, že chrápu jak zabitá vedro nevedro 😀
Špatně. Normálně spí 5-8 hodin denně, ve vedrech maximálně 2 hodiny za celý den. Večerní usínání taky nic moc - klasika byla, že mezi 21-22hod už spal, teď usíná až kolem 23hod.
my pohoda, já spím normálně a malá zdá se mi ještě líp. mě se spíš zdá že když je takové to deštivé spací počasí tak je malá víc protivná a méně spí než teď