Jak připravujete příkrmy? Máte tip na parní hrnec?

zuzaaaaa
18. srp 2017

Ahoj holky, jak připravujete příkrmy? Typ na parní hrnec nebo něco? děkuji

marrrtinna
18. srp 2017

Ja je varim klasicky ve vode ale na pare je to mozna zdravejsi . taky varim porci na 2 dny a do toho dam jen 1 malou lzicku oleje . jidlo nemrazim

marrrtinna
18. srp 2017

Jeste bych dodala ze pouzivam na to kojeneckou vodu aquilu az pozdeji jsem zacala varit v obyc vode ale kdyz je treba redit nebo na kasi ji pouzivam furt

yerry
18. srp 2017

@zuzaaaaa já jsem tak chtěla parní hrnec, sestřenka mi to vychválila až do nebe ale cena mne odradila.... Dělám to tak že zeleninu dávám na sítko, co se navenek napařují knedlíky.... A dávám ti do papinaku.... Za pár minutek mám měkkou zeleninou a dokonce i brokolice si udrží zářivou barvu...
Parní hrnec jsou podle mne vyhozené peníze... Ale je fakt že já mám indukci, kde si nastavím časování... Kdybych měla plyn, tak bych ti neměla takhle pohodové

meronym
18. srp 2017

Ja mam parni hrbec Avent, ktery uvareny pokrm i rozmixuje a je to jedna z nejlepsich veci pro miminko, ktere jsem poridila. Tahali jsme ho sebou i na dovolenou, je to fakt skvely pomocnik 🙂 Varim v nem vse krome ryze a testovin.

hanikmm
19. srp 2017

@meronym My ho máme taky a nemůžu si to vynachválit, je to sice dražší ale skvělý a ta úspora času je k nezaplacení za 20minut mám hotovo a to i na několik dní dopředu.

nada3
19. srp 2017

@zuzaaaaa Taky jsme meli parni hrnec+mixer Avent a spokojenost. Nam se vyplatil na 100%, mame dvojcata. Vzdycky jsme navarili a zamrazili. Koupila jsem novy a pak ho tady pres bazar prodala🙂

mejan
19. srp 2017

Taky mam parni hrnec, ale zn. Babymoov a jsem taky moc spokojena

z_kopretinka
19. srp 2017

Ja mela babycook a spokojenost. Je schovany pro druhe mimi. Moc jsem nemrazila, protoze to bylo rychle na uvareni a vzdy cerstve.