Ahoj, nove jsem nasi vybavu doplnila o tento uzasny fusak, ale jak jsem ho rozbalila zjistitila jsem, ze vubec netusim, jak tam to mrne prijde? Takova ta vnitrni vlozka mi prijde hrozne mala a ta vnejsi zase hrozne velka...to se ta velka cast nejak prehyba nahoru, kdyz je male mimco?
Proste hledam zkusene maminky, co maji zkusenosti s timto fusakem a mohou mi poradit co a jak, jestli mam neco rozesit, apod...jinak na pohled je uzasnej 🙂 dik moc
Já mám taky dotaz, to tam chodící dítka dáváte i s botičkama? Tenhle se mi líbí, ale to že nejde odepnout dole mě docela odrazuje...
Maminky, mohu ze zeptat? Zvažuji koupení fusaku lodger bunker. Můj syn má nyní 15 měsíců - má to ještě cenu kupovat? Píší, že se do něho vejde dítko do 3 let. Prosím, máte nějaké zkušenosti? přece jen to není úpně nejlevnější záležitost 🙂
Má to cenu kupovat,náš Dan má 93 cm,25 měsíců a vleze se do něj v pohodě.
Holky, kdo ho máte na chodící dítko, prosím poraďte, jak děláte s botičkama. Třeba do IP, pač toto je bohužel "otázka" ☹ Neumím si totiž představit, když jdu jen s dítkem a kočárem, v kočáru fusak, jak mu budu sundavat botičky nebo na ně nandavat návleky, když si ho na to nemůžu posadit do kočáru? (protože v něm je právě ten fusak, kterej nechci zamazat?) Díky moc. Nějak mi to hlava nebere. Plus ještě malé mimčo, jestli se v něm moc "neztrácí". Díky.
Doufám, že někdo zareaguje na můj dotaz 🙂 Koupila jsem fusak Lodger z novější kolekce a doma zjistila, že má prostřihy jen na dva pásy. Kamarádka má starší - Lodger Bunker a ten je normálně pětibodový. Dodavatelé mi nejsou schopni napsat, které fusaky jsou pěti a které dvoubodové, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti, ať příště nekupuju zase zajíce v pytli. Všichni mi píšou, že výrobce má stručné info, tak sorry, nevíme, zboží jsme neviděli naživo (nevýhoda e-shopů :(
Ahojky my ho máme , ted to bude druhá sezona a není se čeho bát. Na jaro a podzim mame bez té vnitřní vložky a v zime ji tam dam. Popruhy protáhnu přes ty otvory co tam jsou udělané. Měli jsme ho v hluboke korbičce( Jane) a byla akorát a máme ho ted i ve sportáku a taky pohoda. Naše malá je prckem má nějakých 8,2 kg, takže se opravdu bát nemusíš. Měli jsme ho od začátku a jiný třeba není. Ty teprve čekáš mimčo, takže na začátku ho určitě poutat nemusíš a tím pádem neprostrkuješ popruhy.