Holky poradíte mi?mame doma furt hrozny boje se spaním ☹️Večer už v pohode,kojim a dam ji spat a sama krásné usne, ale přes den😵kočárek,auto,nositko - vsechno v pohode,ale doma je problém...usne jen u prsa, jenže když ki dam do postylky j v posledni době do minuty vzhuru a je rev a nic nepomaha☹️Dudlík nemá, nechce ho,proste přes den sem dudlík ja...nevím už jak ji to odnaucit,premyslela sem i o vyzkoušení UM do lahvičky aby ses tím přes den udyndala v postylce... naky rady??Bude ji rok
@sace17 U nás bylo usínání u prsa doma běžné, ale mně to zas tak nevadilo. Usínal na posteli (resp. na letišti ze tří 90 matrací) a mně stačilo odkulit se a nazdar bazar. Pokud by ti toto řešení nevadilo, hurá do toho. Budí je to přenášení. Ale možná ti to bude vadit, pokud spí v postýlce, aby s váma dítě nechtělo spát pořád - my spíme společně...
pokud pije i neco jineho..tak zkouset nahrazovat postupne..pokud nepije..tak jedine odstavit
mam to samy..usina pouze u prsa v tule i venku..pak prehodim.do kocarku a musim furt jezdit jinak se vzbudi..spi tak 40min...vecer v tule i 3h u prsa pak dam do postele..behem 20min je vetsinou vzhuru a jeden prso az do rana..bihuzel nic jineho pit nechce..dudel nechce..zkousela jsem az do roku..pak jsem t vzdala...je ji 15m..jo upletla jsem si na sebe sileny bic..a to mam.dalsi 4deti
@sace17 Asi tě nepotěším, ale u nás se s uspáváním u prsa skončilo až při úplném odstavu někdy v 21 měsících. Do té doby to jinak nešlo. Venku taky v pohodě kočárek nebo nosítko, ale doma jedině při kojení. Mě to tedy nějak zvlášť nevadilo, tak jsem to neřešila. Buzení při přenášení do postýlky u nás taky bylo, takže jsem pak začala uspávat v leže na posteli a dceru tam po usnutí nechala. Z jedné strany měla přiraženou postýlku, kterou jsme používali jen tak nějak občas, a z druhé válec z peřiny, aby nespadla.
Právě řeším to samé, plus ucim spani v postylce, jde to ztuha, dneska ma rok, zatím prenasim ale za par hodin je v noci zase vzhůru, umělé jsem zkousela a zkousim, co jsem dala penez za ruzne savicky a mlicka, zatím mi dala tak 50 ml, tak kojim dal
Tezky u nas nepomohlo nic.ale muzes to klidne zkusit jako ja😁.na roce jsem otehotnela a mliko tak nejak ubivalo,az nebylo a malymu nezbylo nic jinyho nez si najit jiny dudu...
Vzal zavděk palecek a smudlacku.a musela jsem chodit po o spinkat s nim.ale to ja rada😊