Ahoj,mám problém když byl maly v zavinovačce nebyl problém aby spal v postýlce,ale od té doby co má bolesti bříška tak ho nikde jinde než v kočárku neuspím,už jse to několikrát skoušela v postýlce usnul tak po hodině s puštěným kolotoče ale stejne skonci pres noc v kočárku.\je špátné že tam spí?Měla nějaká maminka s tím zkušenost a jak odnaučila? Děkuji moc 🙂 Prosím poradte.
26.2 má 3měsíce..Momentálně mi usnul v postylce pustila jsem mu kolotoč a jak se vypnul jeste jsem mu dala k hlave plinku stou rad usina a spinka..tak snad se podari..Právě vím když bude sedět nebude t dobre..Prostě musi si zvyknout na postylku..a děkuji moc za reakci 😅
A kolik mu je? Moje malá také mývala problémy s usínáním, kočárek byl jistota hlavně přes den, to jinde neusnula až do roku a něco, než začala spát jen jednou denně a to byla tak unavená, že usnula i v postýlce 😵 V noci jsem ji do kočárku dávala jen ze začátku, párkrát, nechtěla jsem ji na to navyknout. No já bych měla asi strach, že si na to zvykne a jak bys to řešila později až bude sedět nebo stát???? to ho tam nepřikurtuješ.. a co ho uspat v kočárku a pak přenést do postele?? Také se časem mění doba, kdy chce prcek jít spát, není to pořád ve stejnou dobu, takže ho třeba dáváš spát když se mu ještě nechce nebo když je už přetažený..
Jen k tomu spaní v kočárku obecně - dej si na to pozor, já jsem více než rok chodila i 5x denně ven s kočárem, aby malá usnula. Je to otročina a pak ji přenaučit na postýlku - žádná sranda. Takže jo je to dobrý způsob jak uspat dítě, ale má to i velké nevýhody.