Jak oblékáte děti?

shierly
16. bře 2022

Holky, ráno jedeme pryč a vůbec nevím, jak malýho oblíknout (2,5 roku). Běžně takhle brzo ven nechodíme, tak tápu. Mám nachystaný punčochy, slabý tepláky, triko s krátkým, tenkou mikinu a softshelku. Bude to stačit? Nebo mikinu radši teplejší? Podle sebe to brát nemůžu, jsem dost horkokrevná. 😅

vikysek0987
16. bře 2022

@shierly Ahoj, myslím, že bohatě....Oblékám tepláčky, triko s krátkým, mikinku, bundičku....Maximálně punčošky, ale to málokdy...Také nemohu podle sebe, to by šla malá v kožichu,mě je zase neustále zima 😁

petrasipkova1
16. bře 2022

Záleží jestli budete někde venku, nebo jedete autem. Dcera do školky chodí slabé leginky na to softky, triko s dlouhým, flees mikinu a prosivanou bundu.

shierly
autor
16. bře 2022

No, před 8 vyrážíme na vlak, dopoledne budeme vevnitř, venku až odpoledne. Fakt by to asi stačit mohlo, přesun po venku bude max půl hodiny.

ninive211
16. bře 2022

Osobně bych dala místo trika s krátkým ještě dlouhý triko...a ne úplně tenounkou mikinu.

jjasmina
16. bře 2022

@shierly my jedem zimní, kor ráno venku je kosa, ake pokud v autě, tak lehce

goovana
17. bře 2022

@ninive211 ja Bych oblékla taky tak
Punčochy , leginy
Triko s dlouhým rukávem, mikinu ne úplně tlustou ne uplne slabou a bundu..samozřejmě cepici

tasimia
17. bře 2022

@shierly tak u nas jsou rána ještě chladné, okolo 1-2st. Takže strample, tenké leginky, body, mikinu a kombinézu. A nebo zateplene kalhoty a teplou bundu. Když někam jdeme tak vždy mkhu sundat leginky a mikinu, když se později oteplí.

shierly
autor
17. bře 2022

Nakonec jsem dala zimní bundu, softshelku přibalila s sebou. Čepice je samozřejmost. 👍 Děkuji všem za rady, v tomhle ohledu si pořád nejsem vůbec jistá. 😅