Holky, ráno jedeme pryč a vůbec nevím, jak malýho oblíknout (2,5 roku). Běžně takhle brzo ven nechodíme, tak tápu. Mám nachystaný punčochy, slabý tepláky, triko s krátkým, tenkou mikinu a softshelku. Bude to stačit? Nebo mikinu radši teplejší? Podle sebe to brát nemůžu, jsem dost horkokrevná. 😅
Záleží jestli budete někde venku, nebo jedete autem. Dcera do školky chodí slabé leginky na to softky, triko s dlouhým, flees mikinu a prosivanou bundu.
No, před 8 vyrážíme na vlak, dopoledne budeme vevnitř, venku až odpoledne. Fakt by to asi stačit mohlo, přesun po venku bude max půl hodiny.
Osobně bych dala místo trika s krátkým ještě dlouhý triko...a ne úplně tenounkou mikinu.
Nakonec jsem dala zimní bundu, softshelku přibalila s sebou. Čepice je samozřejmost. 👍 Děkuji všem za rady, v tomhle ohledu si pořád nejsem vůbec jistá. 😅
@shierly Ahoj, myslím, že bohatě....Oblékám tepláčky, triko s krátkým, mikinku, bundičku....Maximálně punčošky, ale to málokdy...Také nemohu podle sebe, to by šla malá v kožichu,mě je zase neustále zima 😁