Ahoj maminky,
Jeste vcera mela dcerka kombinezku a dnes jakmile jsme vylezli ven (bodycko dlouhy rukav, gatky, mikca a cepicka) jsem ji musela zacit vysvlekat, najednou byla uplne horka tak jsme mazaly domu. Mala ma 2mesice. Poradte jak oblikat? Dekuji
Pořiďte si jedno body z merina a mate na většinu roku po starostech. Kromě největších veder je to univerzální kousek do každého počasí. Dnes jen v merino bodynu, včera bych na něj dala lehkou mikču. Jo a taky pozor co má na hlavě. Hlava mimina zabírá až 1/4 jeho tělesného objemu. To znamená, že přes hlavurychle prochladne nebo naopak se zapaří jen díky čepici
taky jsem vždy dávala o jednu vrstvu víc než sobě...
doporučuje se o jedu vrstvu více u malého jsem to nedodržovala - trpěl na potničky a i kdž byl takto malý bez čepičky - do kočáku mu nefoukalo mě stařenou boudičku - v kočárku je o 8-10°C více - když na něj paří slince tak i více, nedávala jsem ani dekl jen deku a popř vždy vozila deku na víc (místo té jedné vrstvy
A jeste pouzivate fusak nebo jen zakryvate dekou ? U tritydenniho mimca...
@comadreja narodil se mi v březnu syn, před 4 lety teda,ale fusak fakt neměl,až na podzim zimu. Měla jsem ho ve flisove zavinovacce, pak bavlněné a v kočárku deku navíc. Když měl měsíc bylo podobné počasí, měnilo se,v těch teplých dnech byl jen v overalu, v těch chladnějších body s dlouhým,dupačky,overal flisovy. Kočárek dost kryje,v zavince je teplo a deka navíc to jistí.
Ono se to počasí má měnit. Nejníže o víkendu,ale potom zas 13-16 i vic,a to bych fusak už fakt nedávala a uložila na podzim.
A jeste me napadlo, davate nekdo spaci pytel misto zavinovacky, nebo ten pouzivate jen na doma?
o 1 vrstvu víc jak sebe..a případně vysvlékat, když by byla na zátylku spocená..zítra se má zas ochladit