Maminky,mám prosbu,jsem prvorodička a dneska máme jít odpoledne ven na delší dobu.Chci se proto zeptat co by bylo vhodné obléct malej..Jestli staci kosilka,bodíčka s krátkým rukávem a dupačky,čepička..Mikinku mám sbalenou v tašce.Děkuji za rady🙂
Já mám dítě už větší ale souhlasím s madulinkou. A ve vedrech je dětské oblečení z bio bavlny nejlepší. Však určitě sama poznáte jestli je malé moc velké teplo nebo naopak, když tak přibalte nějaký svršek navíc do tašky 🙂
kluk je červencový loni, takže byly hicy měl jen pod sebou bavlněné prostěradélko body s kr. rukavem a pres sebe takovou hrozně řídkou plenu kvuli sluníčku. Ale kdyz bylo 30 ven jsme nechodili !!! doporučuju ještě na kočárek hodit mokrou plenu.
Dekuji vam moc za rady🙂
@molea Souhlasím s holkama, ale v tomto vedru bych ven šla až po 17 hodině, tak malé miminko nemá ještě vyvinutou termoregulaci a mohlo by se snadno přehřát, obzvlášť v kočáru, kde teplota několikanásobně stoupá. Kolikrát není možné udělat i přes síťku na korbičce luft
ahoj, myslím, že úplně bude stačit bodýčko s krátkým rukávem, ponožtičky na nohy a nějaký klobouček, i když v kočárku bude asi ve stínnku.. a přes dítko přehodit v kočárku nějakou plínu jako přikrývku (doporučuju plínku z bio-bavlny,tu jsem tenkrát koupila bez nějakého konkrétního úmyslu a používám ji do teď, když chci přes malou něco přehodit ve velkém vedru..nepotí se pod ní a je příjemná..). Možná bych jí dala do kočárku třeba do zavinovačky, ale venku je opravdu ukrutně..záleží, v kolik hodin půjdete.. My jdeme s naší dnes ven až po 3. hodině 🙂