Jak naučit 4m. dítě usnout, aniž bych u něj musela být?

petrakoktova
25. dub 2016

Ahoj holky máte nějaké rady a nebo tip na to jak naučit malinké mimč usnout aniž bych vedle něj musela bít, malá byla teď nemocná týden a doktorka mě doporučila nechat usnout u prsa, uklidňuje jí to, super. ale teď už je zdravá a pořád chce usínat u prsa, jsem s toho k.o prosím moc holky o rady díky

pajula123
25. dub 2016

Doporucuji hacku,je to skvely vynalez,maly nam v ni krasne spinka.

panickatlamicka
25. dub 2016

Tak male dite kontakt potrebuje. At je zdrave nebo nemocne. Nevim,co konkretne te na uspavani u prsa vysiluje,ale zkus postupne krucky: uspavat v satku,pak treba zkusit hacku. Nenech ale dite plakat.

tulena
25. dub 2016

Uspavam u prsa porad, syn ma rok a ctvrt, jeste usne v nositku nebo kocarku. Vleze posteli vubec. Neprijde mi na tom nic nenormalniho a nijak mi to nevadi, usne u prsa, preklopim do postele. 🙂 Dite neni robot. 🙂

rainbow_x
25. dub 2016

bojovala jsem taky. Nakonec jsem přišla na polohu, na které usne večer okamžitě. Na bříšku. Nakrmím, odkrknout, dát na bříško, ted už se teda otočí sám..a spí.

naomi6
25. dub 2016

Já jsem synka uspávala u prsu skoro do dvou let 😉. Myslím si, že pro mimčo nic lepšího ani není, takže chybu určitě neděláš. Ale pokud tě to vysiluje a nejsi spokojená, tak to chce změnit co nejdřív, protože si prcci na to rychle zvyknou. Chce to vydržet. Položit do postýlky, pohladit, zazpívat písničku, odejít. Když bude brečet, tak nezvedat z postýlky, jen tam přijít, promluvit na mimčo a takhle to dělat než usne. Já osobně bych na to neměla, takže u nás to bylo to prso. Ale je to prý nejlepší způsob, jak je naučit usínat. Držím palce 😉

nika82
25. dub 2016

napapat, odgrgnuť, dat do postielky, dat dudku a dobru noc odist z izby