Dobrý den,
Rada bych vedela jak na BLW nebo kombo krmeni nesediciho ditete, syn má 7 mesicu, par zoubku a jídlo ho děsně baví, ještě ani neleze takže sedet hned tak nebude. Rada bych mu rada nabídla jídlo jinak než ze lžičky když je uloženy v dětské lehatku (které je mu už stejne malé a je přes maximální vahu).
Rizika pasivního prosazování beru vazne ale pod vlivem spousty internetových videji s dětmi které v sedu z pultiku konzumují rozmanitá menu bych i ja chtěla tomu svému jídlo trochu zpestřit🙂 jak jste to tedy dělaly vy? Na brisku?je nějaká další možnost? co místo toho lehátka které je už malé (syn ma přes 10kg), je moje jediná možnost autosedacka?
Děkuji za všechny tipy
@mrazkovat my sme teda taky krmili v lehatku (asi bych tu nosnost tak striktne neresila) + takove napul BLW mela krmici dudlik a ten si sama drzela (taky v tom lehatku) a pak vylozene BLW kusy teda taky na brisku, ma zemi na rucniku a igelitu. mame ji natocenou, jak se takhle zakusuje do celeho klasu varene kukurice 😄👍 nikdy ji nezaskocilo. jo a nejlepsi je, mit je jen v pline nebo na to mit stare obleceni, totalne to doprasi 😅 a takova ta igelitova kosilka ji desne rozptylovala, jak to sustilo. pokud by se ti to lehatko fakt nezdalo, tak polohovatelna jidelni zidlicka, nebo drzet v polosedu (zady o tvoje bricho) - tak ja se ale neumim trefit do pusy 😄 takze delal zidli manzel, kdyz jsme byli nekde pryc. vajicko mi prijde uplne blby, sou tam hrozne zmacknuty vcetne briska.
položit na zem na bříško a jídlo na mělký talířek či mističku před něj. Občas jsme to tak dělali. Holt bude jíst i z podlahy, to jsme neřešili, i když jsme tam měli klasickou běžnou špínu (fakt nerada uklízim a uklízim málo)
BLW jsem sice nepraktikovala,ale videla jsem,ze dite u toho muze byt na brisku. A na krmeni nemusite mit takove to lehatko,ale polohovaci jidelni zidlicku. Nejdriv se dava do pololehu a pak klasicky do sedu.