Dobrý den. Jak leží vaše děti v kočárku? Normálně rovně nebo mate miminko nějak vyvýšené? Mám chlapečka 11 týdnů a leží mi v kočárku úplně rovně a tak,ze ho není ani vidět. Všimla jsem si,ze některé maminky maji miminka vysoko, nějak podložené,ze to dítě vidět je. Nevím,co je správně. Upřímně me ani nenapadlo, ze bych ho mela nějak podložit,aby byl vysoko. Mám první dítě,tak jsem z toho nesva,jestli nedělám něco špatně. Děkuji všem za názor.
Jak píše leneee, některé kočárky mají zvýšenou polohu. Můj ne a je to v pohodě. Ze začátku jsem taky byla vystresovana a po jídle jsem radši jezdila do kopce 😂
V kocarku rovné a postýlku doma máme s klinem
Dokud Alex v kočárku jen spal, měla jsem ho rovně, teď už máme v korbě zvednuté to dno, takže má větší rozhled, ale jen na "první stupeň", výš mi to připadá zbytečné.
Viděla jsem ale maminky, co jim dítě z kočárku vyloženě čouhá, i když má sotva pár týdnů, tak je to spíš na každém, jak si to nastaví (pokud ti to nedoporučí doktorka z nějakého důvodu).
@sobist ano,přesně,některá ta miminka čouhaji a mne zas přijde lepší,když je schované ted v zimě. Ale prostě od te doby,co jsem maminou,tak si nejsem jistá ani svým jménem. 🙂 Tak radši patram.
Dceru jsem vozila na rovno, jen když měla rýmu, tak jsem jí dala do zvýšené polohy, v naší korbě to jde do dvou poloh.
Můj Lukáš měl reflux, takže jsem měla jak postýlku, tak kočárek vyvýšený.
pokud byl miminko,tak rovně,a jinak vždy trochu vyvyšená poloha,
také rovně, občas jsem nakoukla jestli je vše ok,
@aaddeellaa Nic nedelas spatne. Nektere kocarky maji moznost polohovani. Rovne je spravne, vyvysene je pro lepsi traveni, pri ryme atd. Klasika je ale rovne a urcite mimi tim neohrozujes
@aaddeellaa Mimi teprve čekám, ale přesně jak říkáš, teď v zimě mi přijde lepší, když je schované a neofoukne ho... Proč by se měl dusit?!😉
Úplně tě chápu, určitě taky budu za 3m plašit 😂
Všem moc děkuji za odpovědi. Jsem klidnější,ze tak může zůstat.
@aaddeellaa normalka rovne, zvedla jsem az si sama zacala vymrcovat ze nevidi asi tak v pul roce
Nase deti jsem mela obe na rovnem,podkladala jsem pouze hlavicku pokud meli rymu,jinak ne. Nektere kocarky ale umoznuji polohovani i v korbe-jakoby se daji prizvednout v te horni casti a dite je pak vys.