ahojda holky....
poradte,mala mi vyrusta z vanicky,co pro ni mam, lepe receno se mi odrazi nozickama a na druhe strane se pekne bouchne do hlavy 😒 ,takze to koupani v te vanicce asi budu muset nechat. no a velkou vanu mame rohovku a ta je straaasne velka a kdyz tam denne budu napoustet to mnozstvi vody,to se mi nezda moc ekonomicke...jak koupete vase ratolesti?
ani nevim,jestli tu uz obdobne tema je...
existujou? 😕
balsinger, my koupali v rohovce, prece bys ji to nenapoustela cely,ne? oni se cachtaji i v malu...
kristi: my mame "naddimenzionalni vanu,ktera je jinak uzasna,ale na koupani male opravdu neprakticka 😒 abych naplnila dno,bych spotrebovala tak 60l a to by bylo stale malo...proto hledam jine reseni 😉
tak si pak pripust jeste sobe a vykupej se po ni - usetris a mas dve mouchy jednou ranou
Kamarádka to vyřešila, že si koupila malý nafukovací dětský bazének 😉
Taky nám malý odrostl z vaničky, tak jsme koupili větší, ta má cca metr a je super. http://www.babydirekt.eu/detska-vanicka-100-cm
jusnina, tak tuhle jsme měli od narození a před měsícem malýmu už byla malá 😀 😀 Ona má sice 1metr, ale jak je tam ten sklon, tak hned to máš o pár desítek cm míň. Jsem na půdě u našich našla vaničku po bráchovi a ta je teda fakt velká, tak doufám, že nám vydrží, než předěláme koupelnu...
ja mela obrovskou vanicku sice starou a nemoderni oranzova 😀 neskladna ale super no a pak sme jen sprchovali v ramci urychleni a koupali 2xtydne to se da prezit.
Lendy, je pakárna že větší se snad koupit nedají. Nebo jsem je prostě nedokázala najít. Fakt leda vyhrabat na půdě ještě po nás... 😀 Já doufám že se tam malý ještě chvíli vejde a pak už bude sedět tak to bude OK.
jusnina, tahle co máš je fakt největší, taky jsem hledala a hledala a nic...
Holky kamarádka koupila vaničku normálně v domácích potřebách, je dlouhá 120cm a nemá ten sklon, takže se jí tam malej líp vejde. Já mam bohužel taky tu menší, ale zatím se tam nějak vejdem 🙂
Větší vanička se dá sehnat,naše malá má 70cm a vejde se tam i s podložkou super,dokonce nohama cáká tak,že je v kuchyni koupálko.Sehnali jsme ji Hypernově,zrovna ji měli v akci,pár korun přes 3OO.
Máme stejný problém, přemýšlím, jestli nemám koupit větší vaničku.... 😕 Nevím...