Naše dítě spí jen v nosítku, nebo když se uhoupe ke spaní. V kočáře jen za jízdy a bohužel i v nosítku a hačce se nesmí přestat houpat. Má jen 30minutové spánky a většinou celou dobu musíme houpat. Doteď jsme používali hačku. Bylo i krásné období, kdy stačilo houpat chvilku a pak jsem měla 20min klidu bez houpání, ale teď to zas nefunguje. Bohužel u hačky nám praskly už dvě pružiny a ta druhá jen po 3 týdnech. Produkt vracím a už k němu za takové peníze nemám důvěru. Chci se teda zeptat, jestli existuje nějaká kolébka, která je i dost hluboká, aby pak i sedící dítě v ní bylo v bezpečí a dala se zabrzdit před houpáním. Případně jestli jste někdo měl stejný problém a jak jste to pak řešili s větším mimi nebo nejlépe, kdy to přeslo. Malá má 8m a 9,3kg. Rady o vyřvání prosím nepiště. U prsa mi neusne..respektive usne,ale až pak v noci po tom jednom delším spánku, když se probudí, tak je v noci schopna pokračovat u nás v posteli za pomoci kojení.
@lani1 my mame doma takovouto kolebku : http://www.elavi-cz.com/detsky-nabytek/detske-k... Ne primo z teto stranky, ale ty se daji bud houpat nebo zabrzdit pomoci koliku a jsou dost hluboke!
@karlajasmine díky zat tip, ale nejsou ty kolébky málo hluboké? bojím se, aby pak nevypadla, až se začnee stavět, nevěřím, že do té doby budeme spát bez houpání
u nás tedy taky jedině hacka,syn v tom spal do 18ti měsíců každý den přes den a dost často i v noci, když jinde nezabral, toto pomohlo vždy, navíc byl spánek i delší...nikdy mi pružina nepraskla, museli jste mít teda velkou smůlu... nevím o ničem bezpečnějším, tak bych to možná ještě nezatracovala- lanko to zajistí, tak by se nic stát nemělo a dítko vám z toho ještě dlouho nevystoupí, na rozdíl od kolíbek....za mě jde o vynález vynálezů🙂
U nás teda jedině hacka. Šila jsem si ji sama a pružiny kupuji od tiki-mechulka (cézet). Za více, než rok každodenního houpání dcery + řádění syna mi praskla jedna a díky jistícímu provázku se nic nestalo.
Za mě nej věc na světě. Uspat dceru bez hacky je peklo.