Chtěla bych se zeptat jak dlouho jste cvičili s miminkama Vojtovu metodu,když stáčeli hlavičku jen na jednu stranu. Po jaké dobe se vše srovnalo? Začali jsme cvičit ve 3měsících. Děkuji
Ahoj, dcera se taky stáčela k jedné straně, začínali jsme cvičit nějak ve 4 měsících a cvičili asi 3 měsíce. Přeji ať to není na dlouho a vše se srovná 😉 Pro nás to bylo dost psych. náročné 😔
cvičili jsme měsíc. Každý týden na rehabku na kontrolu, a to bylo jediné cvičení, které jsme prováděli. Vojtovce věřím, když má význam, te´d mi ale přijde, že se píše snad každýmu miminu a já s ní nesouhlasila. To, že u nás byla vojtovka zbytečná se mi potvrdilo i na kontrole u neurologa : Jak často cvičíte? Bylo mi trapný říct že doma necvičim, tak jsem řekla 3x denně 5 minut. A reakce? No to je vidět, malá se tááááák zlepšila, to je úplně něco jiného než před měsícem a bla bla bla.... přitom jsme vůbec necvičili.A i když se táááák hrozně zlepšila a už to bylo skoro v pořádku, tak nám rozepsal rehabku na další dva měsíce. Už jsem se tam neukázala. U nás se vše srovnalo samo, protože prostě žádný dítě není od naro
zení dokonalý a potřebuje víc času, když je v bříšku 9 měsíců zmáčklý.,
ahoj 🙂 ,
my jsme se synkem cvičili od 3 měsíců a první pokroky byly znát už po 14 dnech 🙂 .dohromady jsme cvičili 4 měsíce, pak nám řekla neuroložka, že už nemusíme 🙂 .