Ahoj, jak často vyvařujete dudlík-šidítka?
Já vyvařovala tak jednou týdně - teda pokud jsem věděla, že nejsou nějak extra špinavé, že někam nespadli nebo někdo v rodině neměl rýmu, nebo tak něco. 😉 A čím byli starší tím míň jsem vyvařovala. 😅
nevyvařuju, provádím studenou sterilizaci tabletami Milton a to u kousacích hraček, atd. 1x týdně nebo dle potřeby, dudlíky naštěstí ani jeden neměl...
Kdyz nikam nespadne nebo nekdo nesahne na gumu, tak vyvaruju 1x za 2dny. Jinak 2-3x denne oplachnu prevarenou vodou. Dudlik, co mame venku, tak pokazde z venku vyvaruju.
tak to koukám ja jsem je nepřevařovala vubec 😀 jen jednou když byi nové a pak už nic.. vlastne jo... tak 1x za mesic kdyz jsem vyvarovala savicku na mlicko ale to az od 2 měsícu co jsem nekojila...
U syna, kdyz byl malinkej a mel k jidlu jen mliko, jsem je hodila k lahvim, takze 1-2 x denne. Ted je vetsi(dudel jen na spani a UM 2x denne), lahve omyvam teplou vodou a vyvarim jednou za cas a stejne tak i dudliky. Nekdy preleju horkou vodou, co zbyde od caje. Dcera je nechce vubec.
Když byl malinkej, tak každý večer jsem všechny posbírala a vyvařila. Teď jich máme hodně, takže až se všechny "špinavé" nasbírají, tak je vyvařím 🙂