Jak často převlékáte postýlku miminku?

sabor
20. srp 2014

jak často převlékáte postýlku miminku?(prostěradlo, povlečení, mantinel, zavinovačku.) (není-li poblinkané, či jinak znečištěné.....) mám tří měsíční miminko. děkuji

matolova
20. srp 2014

nám je 6 týdnů a prevlekam stejne jako nam.....kazdý týden 🙂

glimmer
20. srp 2014

Pokud není opravdu poblinkané, počůrané, ... tak jednou za 14 dní

kkouzlo
20. srp 2014

mantinel asi nikdy, ale povlečení dle potřeby (když blinkal bylo to několikrát týdně, ale tak 1x za měsíc teď). Ani nám nepřevlíkám každý týden, to bych nonstop prala

veri0007
20. srp 2014

@matolova Nějaká averze na mikroby ne??😀 Fakt jako každý týden si převlíkáš postel jo?? To čumím😉

baris
20. srp 2014

@sabor holkám jsem převlékala a stále převlékám peřiny (včetně prostěradla) co 14dní. Pokud jsou špinavé, samozřejmě častěji. Mantinel jsem prala cca co měsíc (usazuje se v něm prach). Zavinovačku skoro každý den.

Když měly reflux, tak jsem převlíkala cca 2x denně a denně poblily 5 zavinovaček 😝 a desítky oblečků 😝

rituska88
20. srp 2014

Zavinovačku co 14 dní, pokud je potřeba tak častěji. Prostěradlo, peřinku a mantinel 1x za měsíc, podle potřeby častěji.

matolova
20. srp 2014

@veri0007 zadna averze 🙂 jen miluju vuni cisteho povleceni....pripomina mi to detstvi...takhle to delala mama i babicka 🙂 jsem tak vychovana 😀

kami1984
20. srp 2014

Prevlikam cca co 3tydny, v lete treba polstare casteji, prece jen se clovek vice poti... zavinovacku jsem prala snad co 2dny, plinku v ni menila 1-2x denne🙂

veri0007
20. srp 2014

@matolova tak to praní ti nezávidím😉 Kdybych měla být takhle poctivá u všeho jako je jednou týdně měnit povlečení, tak doma kromě úklidu asi nic neudělám😉 Častěji než jednou za měsíc převlíkám jen v létě nebo při nemoci když je povlečení propocené...

matolova
20. srp 2014

@veri0007 kdyz me to bavi....malej zatim furt spinka tak je alespon co delat 🙂 treba az zacne zlobit tak me to vsechno prejde 😀

killi
21. srp 2014

@sabor co 14 dní -3 týdny jako nám, záleží jestli je léto nebo zima a pokud není potřeba častěji. 😉

nebetka
24. srp 2014

První rok 1x týdně, teď tak po deseti dnech, jako nám.