Ahojky prosím malej 8 týdenní brouček dostal včera pěknou rýmu ☹️ jak často odsávat? Někde jsem se dočetla že 2 denně, ale to bych ho nemohla ani nakrmit a ani by mi neusnul ☹️ ale nechci mu nějak ublížit je u z toho pěknej řev ☹️ stále kojím a doufám že se to brzy uklidní, protože díky tomu je častěji u prsu a je chudinka celý zničený ☹️
Odsavala jsem podle potřeby, natirala jsem bodycko pod krkem a na ramenou olejickem 31 bylin od justu, plus stříkat do nosu mořskou vodu nebo libenar. Rev býval taky.
Pro ta mimca je to dost nepříjemné. Odsavala bych dle potřeby, ale nepřehánět to. Hodně bych vsadila na mořskou vodu, pomůže dostat hleny ven.
Plus jsme používali difuzér a od nobilia tilia měli koupeny olejicek pro zarymovane kojence. Přišlo mi, že na to dcera reaguje pozitivně. 😊
Děkuji moc, tak snad bude brzy lépe
Kápněte MM do nosanku, ať spí ve vyvýšené poloze (šátek/nosítko), zvlhčete prostředí mokrý ručník na topení kde zrovna mrne je.
Jestli je rýma k zoubkum tak to bude rychle za ním 😉
Odsavat před kojenim, ať se mu dobře dlabe. Jinak hlavně zvlhčovat nos ať už mm nebo mořskou vodou.
@anett2490 Ja odsavala pokazde kdyz to bylo nutn,zejmena pred kojenim a spanim...strikla do nosu Libenar...to ty hleny naredi a odsat