zajímá mě jak často myjete vašim dětem vlásky 🙂
podle potřeby, v zimě většinou vydrží poměrně dlouho - 2 týdny není problém, opravdu nemá vlasy mastné, splihlé apod. a v létě, když se potí a je tam víc smetí (jak píše @mahulena - pískoviště apod.), tak klidně i 2x do týdne... prostě podle potřeby, ještě dodám, že má vlásky vlnité, pod ramena, ne moc husté 🙂
většinou obden v létě denně 🙂
v zimě tak 1x za tři dny, v létě každý den.
Podle zamastění, každé má jinou kvalitu, délku, do roka jsem myla ob den, teď tak jednou za 2-3 dny
Jednou týdně, v neděli 😉 Nesnášel to jednu dobu, tak jsme to museli omezit, dříve jsem myla častěji. Ale když je nutné, umyjeme dle potřeby, už jsme se zbavili nenávisti vůči tomuto procesu, takže není problém.
taky většinou 1x týdně, Vojtík je na ježka, takže žádný problém, ELiška má po ramena pár "chlupů" - nemastí se jim vlásky, ale když je samo potřeba myjeme častěji.
2x - 3x týdně
jednou týdně a pokaždé je to boj 😠
Anince (3,5) jednou týdně...Eli (8měs.) ještě méně...častěji jen když je to potřeba...sama si je myju jednou týdně...myslím,že když se myjí často,tak se i víc mastí...
Tak mi mijeme vlásky u obou dětiček ob den.
většinou ob den či dva
teď v zimě 1x týdně, v létě klidně denně
obden, v létě denně 😉 .já své taky 🙂 .
1* týdně a stejně je to boj (s výjimkou když si tam něco nasypou či napatlaj, jakože písek, mouku, nutelu....)
My myjeme obden.
Já teda denně u obou dětí.. 😅
já dítě koupu a umývám vlásky 3x týdně.....
Teď v zimě myjeme šamponem 1x týdně a pak ještě jednou týdně k tomu jenom vodou. V létě šamponem většinou 2x týdně nebo dle potřeby častěji 🙂
já u syna každý druhý den,u dcery denně🙂
denně....já teda neumývám....prostě dám do vody něco na mytí a pak ho omývám tou vodou 🙂
ob den.Malý má teprv 3 měsíce,takže při koupání beru při jednom samozřejmě i vlásky 😉
Já malé myjí vlaský co třetí den
🙂
jak tak procitam diskusi asi budu za exota.. ale ja myju vlasky nasi male 1x za 2 tydny.. v lete teda asi casteji, ale vlasy se ji nemasti a me neprijde zadny dobry duvod cpat ji na hlavu zbytecne chemikalie - i kdyz vsude pisou jak je to "prirodni" myslim za me ze ta potreba tam neni.. (sama si myju hlavu obden nebo jednou za 3 dny, dele bohuzel nevydrzim)..
u té starší 1x za 3-4 dny, podle toho, jak se mi zdají a u syna - ten jeho porůstek otírám žínkou ve vaničce každý den, ale to se nedá nazvat mytím vlasů 😅 😀
V létě je to častěji, podle toho, jestli se koupala v bazénu a má je od chloru nebo byla více zpocená 🙂
my myjeme jednou týdně a máme husté dlouhé vlasy, a v létě dle potřeby. Používám dětsý šampón o Nivei a češeme žíňovým kartáčem
Ja kupem aj umyvam vlasky raz za 3 dni (v lete teda kazdy den, lebo je cely od prachu a piesku). Je ale pravda, ze co si pamatam, ked sme boli my mali, mama nas kupala raz za tyzden a vlasy sme si umyvali raz za 2 tyzdne, a neprislo mi to divne, ani teraz mi to nepride, takze nie si exot, mila @kaeth01 😉
ahoj miso) jachymovi temer vubec- samozrejme si je pri koupani namoci... moc tam toho jeste nema))) linde talk 1x za tyden...
tak jelikoz malyho koupu kazdy dne uz od narozeni a ma kratoucky vlasky takze to bereme kazdy dne jako normalni vec umyjeme hlavu a zbytek tela kupuju mu telovy myslo s samponem.-) takze tak🙂
Hm, ja nasemu Honzikovi (18m) vlastne skoro vubec... 😅 Teda jako kdyz je ve vane (cca 1x tydne) tak si je namoci, to je jasne, ale nejak cilene samponem to nee. Ale on tak tech vlasu nejak extra moc nema 😉 Uvidime v lete, az se bude hrabat v pisku, treba to bude potreba casteji 😉
v zime tak jednou za tyden, v lete, kdy maji ve vlasech snad cele piskoviste a tak🙂, i trikrat tydne, nekdy je nutno i casteji