Jak a v čem spí Vaše miminka?

kana11
1. únor 2021

Malá přes měsíc.. Máme doma 22° spí v hnízdečku, zavinovačka a má lehké ponožky a bodycko s dlouhým rukávem.. Není to moc? nohy nechávám holé, jen ponožky.. Jsem prvorodička tak nemám ještě tolik zkušeností 😌☺️

blondynka400
1. únor 2021

Řekla bych že je to tak akorát. Já měla teda cca tak 20 stupňů, lehký bavlněný overálek, hnízdečko a přikryté lehkou peřinkou. Body jsme u malých miminek nikdy nemusela a ponožky slézají, ale asi je to o zvyku.

kana11
autor
1. únor 2021

@blondynka400 právě když ji dám bez zavinovačky a je v hnízdečku tak ji najdu jak sjede dolů.. Má totiž ještě pod hnizdeckem klín aby byla vyvisena

jjasmina
2. únor 2021

Mě spala v overalu a v zavimovacce v postýlce

leniczka23
2. únor 2021

Za mě je to hodně, dítě mi spalo v overalu, v hnizdecku a byl přikrytý jen bambusovou dekou. Ale asi záleží co máš za zavinovačku, jestli to není péřová, nebo tlustá a je to nějaká slabší tak ok.

95newmommy2020
2. únor 2021

Narodil se loni v únoru. Měl body, overal, decku nebo tu rychlo zavinovacku s hnizdecko. Teď bych zpetne vyndala to body. :D

keksik002
2. únor 2021

@kana11 syn kdyz dosahl 3kg spinkal pod perinou a bel overal s tapkami 🙂 doma max 20°C

terezia10
2. únor 2021

Ja bych Teda dala raději overal ale my máme v ložnici po 20 stupňů a ma overal a peřinu když měla pod 3 kg měla ještě deku ale do ted je hodně zmrzla takže záleží i na dítěti

me_druhe_ja
2. únor 2021

V ložnici máme 18C cca a od začátku spal v overalu (tenkej/teplej dle ročního období) a zakrytý dekou, ze začátku rozvazanou rychlozavinovackou. V hnízdě. V létě, když byla vedra, tak je v body s krátkým, ani ničím přikrytej. Když nebylo tak šílený vedro, tak takovou "plinkovou" přikrývkou.

emillyhk
2. únor 2021

Taky jsem prvorodička. Máme 22° a dávám spát v overálku a ponožkách, zavinutého do plenky a zavinovačky. Zatím si nestežuje... Taky máme klín, takže zavinovačka to jistí 😊

klokanka31
2. únor 2021

@kana11 Mně spala v dupačkách v zabalovačce. Když už pak zabalovačku nechtěla (kolem 2.měsíce myslím), tak v dupačkách a přes ní jsem dala lehkou peřinku.