Ahoj dámy, prosím o radu. Dcera cca 2,5 roku, usínala sama ve své posteli. Už měla konečně takový rituál před spaním - mlíko, odevzdat flašku a usnout. Ovšem zatracený Silvestr to vše změnil. Se spaním jsou od té doby problémy jako nikdy. Bojí se všech zvuků kolem.(necítí se jistě, což chápu, proto jsme s ní).Odmítá usínat sama. Postupně se vracíme k normálu a začínáme od nuly. Já nebo manžel jsme u ní, dokud neusne. Jakmile zjistí, že tam nejsme, namíří si to k nám. Co mě ale zaráží a nevím si rady. Když se probudí, okamžitě hystericky řve a to i když okamžitě přiběhnu. Ráno i odpoledne. Už sebou tak hází, že se praštila do hlavy nemluvě o tom, že hází věci kolem sebe, jako je to neskutečný a hlavně neutišitelný řev. Už jsem i zkoušela, že se třeba cítí sama, takže s ní odpoledne v pokoji spal i 5 měs. brácha a ničemu to nepomohlo. Mám strach, aby si něco neudělala. Vůbec jí nerozumím, proč to dělá. Pochovat nechce, můžu na ni mluvit jak chci a žádná odezva..Nemáte někdo nějaké vysvětlení případně rady, co si s tím počít? Díky moc.
@pivonka2 nasadila bych homeopatika
S homeopatikama opatrně, jen pod dozorem odborníka, Bachovy esence by ji mohly pomoct. Má to ještě moc živé třeba se to časem srovná samo, pokud ne asi bych neváhala obrátit se na pomoc k odborníkům.
No pokud je to od Silvestra, tak má asi trauma z těch příšerných zvuků. Je to teprve týden, určitě si to ještě pamatuje. Když jí pomůžete určitě se to zase brzy spraví.