Hrudky ve stolici 7týdenního miminka. Setkaly jste se s tím?

kejcvil
17. led 2020

Ahoj, setkal se prosím někdo s tím, že by vaše miminko mělo ve stolici tvrde kousky? Vypadá to jako písek , špatně se to utírá a opadává to na prebalovak. Dnes ráno syn vykakal větší slepené hrudky těchto kousků .

marion87
19. dub 2021

@kejcvil ahoj, muzu se prosim zeptat co tyto hrudky byly zac? Memu 2M synovi se nyni objevily take, nevim jestli hned volat k doktorce. Je to jak tvrde hrudky pisku. Diky!

kejcvil
autor
9. črc 2021

@marion87 Ahoj. Mně doktorka řekla že je to normální. Někdy se stávalo že z něj vyloženě šlo jen tohle jak když vymackavas pastu z tuby. Všechny noci mi probrecel , nespal ani on, ani my. Byly jsme už jak zombie. Nakonec se ukázalo že měl perianální absces u konečníku a že ho měl prorostlej až do střev takže byl plnej hnisu. Jela jsem s ním pro jistotu do Brna .protože tady u nás si s tím nikdo nevěděl rady co by to mohlo být. Tam nás už domu nepustili a musel okamžitě na operaci v celkové narkóze . Každopádně jestli to spolu mělo spojitost jistě nevím, ale dodnes si myslím že jo.

marion87
26. črc 2021

@kejcvil dekuju za odpoved. To jste si teda uzili :( Nam to nakonec samo preslo, ale objevovalo se to asi 2 mesice. Mame podezreni, ze to byl nadbytek vapniku (suplementovala jsem ho kvuli abkm diete).