Ahoj . Vždy jsem a budu pro ockovani . Proro prosim jen o Vase zkušenosti a nepotřebuji přednášky typu ze ockovani je nejhorsi a muze za všechno emoticon A ted k moji otázce .Mate nekdo zkušenost s tim ,ze Vam deti začaly spatne spát po ockovani ? Malé je 5. mes. Uz krasne spala celou noc . Na noc dávám kasi+kojeni . A po druhem ockovani přesně den po se zacala zase budit . Nejdriv ji stačil dat dudlík a spala dal ale ted uz zase kojim sice jednou a parkrat musím podat dudlík . Vim ze je mala a nejak me netrápí ze musím vstavat ale zajimalo by me jestli to muze mít spojitost jestli mate nekdo zkušenost , nebo je to proste shoda náhod a zase nejake období a jako ze deti porad nejake maji emoticon a pokud zkušenost nekdo ma jak to pokračovalo ? Mala
Je totiz docela zmordovana jak nespí dobre . Dekuji za odpovědi emoticon
Ahoj, mě ted mala taky hůř spí a myslím že to očkovaním není 🙂 Spíš bych to přisuzovala k zoubkum 🙂 , nebo nějakemu spurtu 🙂
Prave po kasi zacala spát ukázkové 🙂 taky me napadl sprut nebo zuby 🙂 no je toho hodne 🙂 akorat jak rikam . Je chudák rano bez energie jak sebou v noci mele :/
Ano může to být očkováním, zjistíte jak moc se to zhorši, a co se zhorší po dalším očkování... A buď budete očkovat dál a doufat, že se nestane nic vážnějšího... Nebo se na to vykaslete... U nás bylo hůř a hůř, nerada na to vzpomínám, už jsem neockovala... Dlouho trvalo než se to dalo do kupy a stalo nás to hodně peněz
Ale taky to může být zoubky nebo úplně necim jiným...své dítě znáte nejlépe
Tak musím říct ze krom toho ze je v noci neklidna tak je to hrozny smisek 🙂 cely den viska radosti , směje se a brouka 🙂 taky me napadlo jestli uz nema moc spánku na 5. mes díte . Spí hodku dopoledne , dve hodky po obědě a pak si da jeste v pozdějším odpoledne v kocare tak pul hodky nekdy hodku . Tak jestli neni míč po ni chtít aby spala pak od 20-7 ?
Ahoj u me to zacalo od prikrmu. Uz spala krasne a budila se jen 1x v noci na kojeni a od 5m jsem zacala delat 1x prikrm na obed a od ty doby se budila treba 6x za noc na dudlicek..dle meho to je nez si brisko zvykne. A bude to podobne i s tou kasi.
Hm to je taky mozné . Je pravda ze jak se zacala budit bylo to ne na dudlík ale jak jsme zacali davat mrkev tak ji musím v nicí i nakrmit.
Zdravím, rada bych se zeptala zakladatelky, jestli se spravil spánek s odstupem času po očkování? Malý dostal první dávku ve 4,5 m, do te doby spal pres den luxusně (1,5 h dopol., 1,5 h odpoledne a ještě krátký cca 40 min spánek navečer), v noci se budil v průměru 3x na kojeni. Od očkování v noci je vzhůru po 1-1,5 h, pres den spí malo, zničehonic se vzbudí po 20min apod s hrozným pláčem a už neusne...doteď byl úžasné spokojene miminko, řád je stále unavený,nehraje si, je vzteklý, to předtím prakticky neexistovalo. Zacinam mit obavy,jestli se to vůbec spravi. Bohužel i já mam nyní jiny velký stres, možná se projevuje i to...díky za zkušenosti.
@gnozka
může to být, nebo tou kaší? některé děti ji špatně tráví, když je na noc (je lepší ji dávat dopoledne, kdy tělo i ty sacharidy líp využije, než v době spaní), nebo se může blížit růstový spurt, půl roční, zoubky mohou růst, nervová soustava zraje, tak může spát hůř z toho..