Ahoj, prosím o stručnou odpoved a žádné jiné rady apod ..-od kdy jste dávaly dítě do hopsadla(věk a co všechno už umělo)?
-to na zemi, jak se odráží a má okolo sebe hračky)
dekuji
Nikdy.
nikdy.
Závěsné dětské hopsadlo nikdy. Zhruba od 5 let občas dovolím krátce trampolínu (podobný princip), až jsem si byla jistá, že má dostatečně zpevněný střed těla, lezl po všem jak opice. V 7 byl jednou v dětském parku na velkém hopsadle.
koukam ze tu pul lidi neumi cist
@pe_tu_ss_ka myslím, že paní myslí to sedící chodítko a ne hopsadlo
Sedící chodítko až dítěti, co samostatně sedí a chodí. A takové dítě se ti na to vykašle. 🙂
@me_druhe_ja no to je na stejném principu..
@pe_tu_ss_ka vy neumite cist, nebo jste nepochopila prispevek?
@hanka_12345 jasně že umím, ale třeba to někoho, komu záleží na zdraví jeho dítěte, takové blbosti odradí.. Pěkný den.
Ber to z lepší stránky - ušetříš za škodlivé blbosti 😉.
@pe_tu_ss_ka Víš, jak to je - "Chytrému napověz..." a pak ještě "Komu není rady...". Děkuji za Tvůj příspěvek, třeba pomůže nějaké jiné mamince 🙂.
Nikdy jsem pro deti nemela ani hopsadlo ani choditko
Otázka zněla od kdy( takže odpovídat měl jen ten, kdo tam mimco dával!).. a ne jestli ano nebo ne...🤦🤦
Upřímně by mě zajímalo, proč na něm tak trváš. Myslíš, že se bez něho bude mít dítě špatně, že bude ochuzeno o zàbavu? Díky diskuzi jsi zjistila, že by jsi tím dítěti ublížila a stejně to vědomě chceš dělat? Pokud jsi to nevěděla, tak na tom přeci není nic špatného, člověk nemusi mít přehled o všem.
Ocividne ho tam skoro nikdo tady nedaval...
Od nikdy!Prostě vůbec.To je odpověď.🤦♀️🤦♀️
Nikdy.
Takze si to poridis i kdyz moc dobre vis ze je to nevhodne? Chudak tvoje dite. Tady mas medajly ty matko roku🥇
Nejste normální fakt 😬 podle čeho jste usoudili, že ho tam chci dát? Chtěla jsou pouze odpověď od kdy. Ježíši jste chytrý jako rádia všichni. Odpovídejte na to, na co se vás kdo pta a nepleťte se do věcí, co kterých vám nic není!!!!! Btw první dítě jsem tam dávala a je zdravý a nic mu není. Tak se uklidnete.
A už to chapu tady jsou vlastně pouze dokonale bio matky, které mají top názor úplně na vše a jejich dítě bude prezident. 😬😬Chudáci vaše děti naopak, když se v životě budou muset řídit ve všem pouze podle vás a vašich názorů. Končím debatu. Sbohem
Jde o to, že je teď víc informací, než kdy dřív a jsou snadno dohledatelné.. a to, že se doteď neprojevily nějaké zdravotní potíže, neznamená, že se neprojeví později, protože tady platí, že si to tělo sčítá a pak se to řetězí. Také teď už skoro rok docházím na fyzioterapii a nejsme u konce. Ale jsou to vaše děti, i přes informace, které se dají najít a které tu zazněly, je to pouze na Vás. Mě a sestry posazovali od pár měsíců na gauč podepřenou polštáři a asi od půl roka na nočník a dávali viset do chodítka babkám na hlídání před barák. A věřte mi, že bolest zad, migrény, špatné držení těla máme všechny já i tři ségry. Ale dělejte si podle svého svědomí.
A proč se ptáš "od kdy", když ho tam vlastně "nechceš dát", ale starší dítě jsi tam dávala 🤦♀️.
Kolik ma prvni dite ze muzes zhodnotit ze to nebude mit zadne nasledky? Mnoho z nich se projevi v puberte nebo v dospelosti. Ja zas miluju tyhle mamy co rikaji ze dite davaji do choditka a nic mu neni, ze od roku jedi pribinacky a brumiky a nic mu neni. No jo. To vidime kazdy den
Nikdo není dokonalý. První dítě jsem dala do nevhodného nosítka "visítka/klokánky". Neznala jsem před 10 lety rozdíl mezi ergonomickým nošením a nesprávným nošením. Byla jsem ráda, že mě maminky zde na MK upozornily. Visítko hned letělo a koupila jsem to správné.
@pe_tu_ss_ka ale ji to nezajima, z jejiho prispevku jde poznat ze vi o co se jedna. Tak nevim proc to sem davate. At si kazdy dela co chce. Stejne si to udela po svem
Od nikdy, mám svý dítě ráda a záleží mi na jejím zdraví.
@nektarinka123 mě vždy rozesmějou ty urážky. Jste eko,bio matky jen, protože nenicite dětem záda! Měly bysme se stydět. 😂
Nikdy, škodí to zdraví.