Homeopatické čištění po očkování

inke29
19. pro 2018

Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s čištění homeopatiky po očkování? Mam 6m syna a bohužel naše doktorka očkuje vše v jeden den...ja jsem pro očkování ale i tak mi to přišlo moc..no ale slepě jsem ji duverovala...a protoze jsem chtěla i rotaviry tak jednou mel i tři očkování v jeden den (prosim, vim ze jsem udelala chybu tak to me za to neukamenujte). Od druheho ockovani zacal spatne spat..budil se i 15x za noc i po 10 minutach, a pres den byl mrzuty protože se nevyspal. Sla jsem za homeopatkou a ta rekla ze je to z očkování a ze se musi vycistit. Jenze je to na vice nez 6 týdnů, tak by me zajimalo jestli jste tim nekdo prosel a jestli to zabralo. Dekuji.

petiar
19. pro 2018

Tie tri očkovania v jeden deň nechápem - nič proti vám, nemohla ste vedieť, ale keď si predstavím čo spraví jedno očkovanie s našou dcérkou (je malátna, spí, dočasne zvýšená teplota), nechcem si predstaviť čo by spravili tri naraz.
Každopádne, homeopatiká sú blbosť. Totálna. Ak vás za niečo kameňovať tak za to, že veríte takýmto šarlatánom (a ešte im nebodaj za to platíte). To nefunguje a homeopati sú klamári. Samozrejme, že vám budú tvrdiť, že to je z očkovania a núkať "vyčistenie" očkovania. Rád by som potom vedel ako presne toto "vyčistenie" prebieha. To čo chcú dostať z tela? Protilátky? Ako, preboha?
Choďte so synom lekárke. Možno by som pouvažoval nad nejakou inou. Držím palce.

sudylichozrout
19. pro 2018

@petiar presne. Predrazeny cukr a placebo. Nechapu, jak nekdo muze takove blbine verit. K ockovani se vyjadrovat nebudu, to je kazdeho vec.

anita003
19. pro 2018

Absolutně nesouhlasím s názory výše, tohle může napsat pouze někdo, kdo nemá žádnou osobní zkušenost... Já měla jako dítě několik měsíců trvající kašel, léky předepisované běžnými lékaři neměly vůbec žádný efekt. Potom mě mamka vzala k vyhlasenemu homeopatovi a jeho lék fungoval už 1.den. A vzhledem k tomu, ze mi mohly být tak 3 roky, tak o nějakém placebo efektu nemohla být řeč, neměla jsem z toho rozum... Takže za mě bych to určitě zkusila, však nemáš, co ztratit...

sudylichozrout
19. pro 2018

@inke29 homeopati jsou dokonali sarlatani. A homeopatika jsou primarne kulicky cukru. Je v tom jedna molekula ucinne latky na jeden gram cukru (zjednidusene receno) Jedna molekula. Tak si to zkus predstavit. Tubicka s pidikulickami cukru a v nich par molekul neceho. A za krasnych a kulatych 300 korun. No nekup to!

sudylichozrout
19. pro 2018

@anita003 tak to nebyla homeopatika, ale spise pilulky s extrakty z bylinek. Lide si to casto pletou. Prirodni lecivo se nerovna homeopatikum.
Osobni zkusenost mam, homeopatika u me byly nadherne na houno. Naprosto k nicemu. Jen vyhozene penize. Brala jsem je na bolesti hlavy.

sudylichozrout
19. pro 2018

Jinak krasny clanek, ktery potvrzuje to, co mam z domova od par lidi z oboru. https://technet.idnes.cz/jak-funguje-homeopatie...

petiar
19. pro 2018

@anita003 Za prvé - neexistuje nič ako "bežný lekár". Je to proste lekár. Homeopat nie je lekár, to je človek, ktorý sa živí klamaním iných. Vaša skúsenosť, hoci pravdivá, nie je dôkazom, že homeopatiká fungujú. Veda vyžaduje exaktné testy a dôkazy, predpísaným spôsobom a také, ktoré by potvrdzovali účinok homeopatík, neexistujú.
Preto si ich môžte kúpiť v lekárni voľne a zjesť trebárs všetky tabletky naraz. Nič sa vám nestane, je to sladká voda. 😉

> http://www.zdravotnickydenik.cz/2018/10/homeopa...

ste2011
19. pro 2018

@inke29 určitě to za to stojí. My máme s homeopatikama velmi dobrou zkušenost. A kdyby cukriky ..jak tady někdo hloupě píše ..nepomohly, tak člověk aspoň něco zkusil. Takže určitě mu tu kůru udělejte, protože ta zátěž je doopravdy velká a pokud reaguje takto, tak by z toho mohl mít víc problémů. A sebe neobviňuje. To čištění je doopravdy důležité.

falcony
19. pro 2018

mám moc dobrou zkušenost s homeopatiky celkově, lékaři řekli, že mi s autoimunitní chorobou neumí pomoci a že pouze můžou tlumit záněty kortikoidy když to přijde a jinak mi nepomůže nic. Dostala jsem se k homeopatce a jsem už šest let bez ataky plus prakticky bez užívání farmak, řešili jsme tak doma každou virozu, angínu i hemeroidy v těhotenství. Než homeopatii zatratíte, doporučuju si o ní zjistit víc a ideálně zkusit - ale ne koupit od oka v lékárně, ale konzultaci s homeopatem a lék přesně na míru, to je totiž to jak to má fungovat, ne si koupit arnicu protože to psal někdo na facebooku že to na něj fungovalo 🙂 a btw pak jsou homeopatika většinou v ceně přímo v rámci té konzultace, takže i finančně to dává smyl, než to objednávat, ta homeo v lékárnách na českém trhu jsou směšně drahá :( S čištěním zkušenost nemám, ale budu ráda když časem napíšete jak to probíhalo a zabralo 🙂

inke29
autor
20. pro 2018

Dekuju za rady a názory..skoda ze nekdo nema zkušenosti primo s cistenim po ockovani...ja to urcite zkusim 😊 a ozvu se jak to dopadlo 😉

vendes
20. pro 2018

Někdo věří, že mu pomůže, když se pomodlí. Někdo věří, že mu pomůže, když spolkne paralen. Takže pokud homeopatce věříte, proč to nezkusit. Ale je to o tom, co preferujete. No a další očkování jedině po jednom a z rozestupem alespoň 14 dní.

sudylichozrout
20. pro 2018

@vendes Rozdíl mezi těmi dvěma věcmi je naprosto jednoduchý. Paralen exaktně pomůže od nějakého příznaku (neléčí infekci, to víme). Teplotu prostě sníží a hlava po něm přestane bolet. Na to není potřeba víra, to je zkrátka skutečnost. Homeopatie je založený primárně na placebu, které nefunguje vždy. Spíš funguje jen u drobných věcí. Ale těžko si placebem srazíte teplotu nebo ulevíte od migrény.

michelle_01
20. pro 2018

Taky bych to nezatracovala. Kdysi jsem trpela i 6x do roka na zanety mocoveho mechyre. Vecne nacpana antibiotikama. Taky jsem si rikala, co se mnou ten sarlatan chce delat a moc nadeje jsem mu nedavala. Ale ted jsem bez zanetu a veskerych antibiotik asi 9 let. Chce to najit dobreho homeopata a nezkouset naslepo neco, co poradila kamaradka. To je zaklad. Ten muj ma vystudovane klasicke lekarstvi a psychologii. S negativni reakci po ockovani mam jen s kockama a zabralo to vzdy do par dni, ale tohle bude jine. Jinak u kocek mi homeo zabira vzdy. Vylecene zanety vzdy potvrzene lekarskymi testy.

anita003
20. pro 2018

Tady je krásně vidět, jak mluví ti, co mají osobní zkušenost a ti, co si něco načetli a udělali si závěr. A opravdu jsem nebrala něco s extrakty z bylinek, ale skutečně homeopatikum. Homeopat mi udělal cca hodinový rozbor a poté napsal homeopatika na míru. Pokud si jen tak koupíte na netu něco, co jste vyčetla, že funguje na bolest hlavy, tak je skoro jisté, že zrovna vám osobně to nezabere... Ale tady je škoda zabíjet čas planými diskuzemi...

sudylichozrout
20. pro 2018

@anita003 Tak říká se: věř a tvá víra tě uzdraví...
Klidně tě kašel mohl přejít z mnoha jednoduše vysvětlitelných důvodů (změna vlhkosti v bytě, změna stravy, změna ročního období...)
Měla jsem jako dítě vleklé záněty průdušek, byla jsem pořád na hromadě. V pubertě mě pak dost bolela hlava. Ani na jedno předepsaná homeopatika od homeopata nezabrala. Jak by taky mohla, že?
Ten, kdo exaktně prokáže, že cukr skutečně léčí, dostane jednou Nobelovu cenu za chemii.
😃