Ahoj,
mam 15 měsíční holčičku, a přibližně pět měsíců se v noci šíleně budí, zpočátku snad každou hodinu na čaj, či jídlo.Nebo nespí vůbec a včéra to si chtěla celou noc hrát.Tak si hrála.
Uf ☹
Máte to taky tak ?
Ahojky, náš malý se taky často budí anebo nemůže usnout (např. teď jsem mu ještě pustila pohádku, protože prostě nezabral). U nás jsou to tradičně zoubky - velmi špatně snáší jejich růst. U každého zoubku spinká špatně cca měsíc, takže prakticky pořád 😝 Jediný způsob, který dovoluje nám všem se aspoň trochu vyspat, je uklidňovat ho kojením kdykoliv začne v noci kňourat 😒
Kdy to začalo?Těžko říct, žádná radikální změna v jejím režimu nenastala.
Ale asi kolem 11 měsíce jsem se pořádně nevyspala, možný je, že jde o zoubky.
Když rostli první dvě stoličky dole i nahoře, prožívali jsme to samé.
Holky moc děkuju za názory.
😵
@andreakrausova Já už se pořádně nevyspala 14 měsíců.Taky je malej někdy vzhůru a chce si povídat.Většinou,ale pořád pije.Třeba jí to přejde. 🙂
Taky hodně malá pije. Možná to jsou opravdu ty zuby, to třeba přejde 🙂
jo jo, když už si člověk myslí, že má jakž takž zavedený režim a funguje, tak se ozvou zoubky nebo jiný problém. Nezbývá než doufat, že to brzy přejde a bude líp a já věřím, že bude. 😉
@andreakrausova ahoj jsem maminkou stejně starého chlapečka a musím říct, že se mi čas od času také v noci vzbudí a pak třeba nemůže i 1,5 hod. usnout, někdy zabere sám, někdy pomůže mlíčko. Ale aby mi nespal i celou noc, to se mi naštěstí ještě nestalo. Nevíš, kdy to začalo? Jestli se něco nezměnilo v jejím režimu nebo nezačli růst zoubky? Případně pokud je s vámi ve stejném pokoji, není možné, že ji třeba rušíte?