Ahojky holky.
Dnes od rána jsem si všimla u dvouměsíční dcerky jakoby hnis v jednom ocicku.
Jen v právem. Je to takové nazloutle
Měla i rýmu kterou vysavame nemůže to být tím. Mám strach
@leniczka23 aha. Děkuji moc. Nevím jak mořskou vodou. Vůbec netuším.
@strasidelko Tak to si domu urcite kup Sterimar idealne jeden na hygienu nosu a druhy na ucpany nos. Kdyz ma rymu, strikat ten na ucpany nos
A kdyz bude zdrava tak aspin 1x denne ten na hygienu nosu. U ty rymy je to hodne dulezity. 😊
@strasidelko kup nasivin ten je od narození, pokud nemůže v noci dýchat a sterimar mořskou vodu a vlhčit nos i vzduch. Ocicko ocu flash.
@strasidelko nemůže jít o zánět spojivek? My jsme dostali na "zakysané" očičko tobrex kapky a tobrex mast na noc. Pro jistotu bych zavolala pediatrovi.
@zanda90 To by poznala, to by nemela jen nekolikrat za den hnis ale oko by bylo cervene, obklopene hnisem, slepene. Ale je dobre ze si to zminila.
Samozrejme kdyby se to nelepsilo nebo se to zhorsilo urcite k Dr.
@leniczka23 děkuji moc. Hned zizra ráno koupíme.
Nemá ho červené vůbec. Jen tak dvakrát denně v tom ocicku žluté jako ospalky ale mnohem víc no.
To nic není, to malý děti mívají. Nemají ještě úplně dobře průchozí kanálky. Může je to takhle trápit min. první rok prej....Malej to taky měl už asi 2x. Nekapala jsem žádný kapky, masírovala jsem vnitřní koutek a kapla mu tam mateřský mlíko, to pomáhá na vše líp než všemožný kapky. 🙂
Masirovala bych vnitřní koutek oka, najdi si to na youtube, a vytirat oko borovou vodou, od nosanku ven.
Ja teda s malym tohle resila prakticky od narozeni a nakonec sem s nim šla ve 4 mesicich proplachnout kanalky, měl tam špunt hnisu... a od tý doby má klid. 🙏
@leniczka23 m, syn měl uz v porodnici zánět ale oko červené neměl. Jen slepené a zánět to byl. Takže jsme kapali...
@strasidelko my kapeme opthalmo septonex kapky právě na ty ospalky a masirujeme vnitřní koutky. Srovná se to uvidíš.
Urcite to bude tou rymou. U takhle malych deti je to bezne. Maji to tam vse zkracene. Masiruj ji vnitrni koutek oka, a kup v lekarne ocuflash a ten kapej klidne 4x denne. Morskou vodu strikas?