Ahoj,
dostala jsem nabídku pracovat na částečný úvaze. Přiznávám,že by se mi peníze docela hodili.
Chtěla bych začít až malému bude tak půl roku.
Jaké máte zkušenosti/názory,že by už takhle malé dítě hlídala 3.osoba na přibližně 4-5 hodin denně?
Klidně i do IP-kdo nechce sem 😉
Díky
Ahojky, já měla chůvu pro dvojčata od jejich 4měsíců korigovaně. Chodila každý všední den a v klidu jsem děti s ní nechávala. Postupně si na ní krásně zvykly, byla u nás rok a čtvrt, ale teď už jí mám jen na plavčo🙂
Nevidím problém, proč by to nešlo.
podle me v pohode. vzdyt 4 hodiny, to je nic. treba bude 2 hodiny spat a 2 hodiny si bude hrat nebo s ni pujde "teta" na prochazku.
Ahojky, no záleží taky na tom, zda tu osobu budeš lépe znát či nikoliv. Na druhou stranu můžeš najít bezva babi na hlídání a budete spokojeni všichni,ono těžko říct. Taky jak to bude malý snášet bez maminky, pokud je na tebe fixovaný a nehlídá občas i jiná osoba, ale nebála bych se toho předem. Pro mě třeba začal být ten druhý půlrok strašně zajímavý, protože malí už nejsou tak malí, lozí, stoupají,začínají chodit,sedět, každý den přijdou s něčím novým. 😀 😀 😀 Osobně by mě moc mrzelo o toto přijít,občas je to u nás docela adrenalin. 😀 😀 😀 Určitě to nevzdávej dopředu, 4-5hodin není taková tragedie a při dobré organizaci se dá zvládnout všechno. 😉 Taky si třeba tím odpočineš a budeš zase plná síli a ne vyflusnutá matka v posledním tažení, samo v dobrém. 😉 😀 😀 😀 😀