Hledám chůvu pro tříměsíční miminko. Nevíte o někom?

13. únor 2020

Dobrý den,hledám chůvu pro 3 měsíční miminko,nevíte o nějaké? Hleděla jsem na internetu ale nic

jaja01k
13. únor 2020

Asi by to chtělo napsat v jaké lokalitě.

autor
13. únor 2020

@jaja01k Praha 4

jjasmina
13. únor 2020

@jaja01k A ten muj byl i proti jeslim v roce a pul 😀

tercula
13. únor 2020

@jjasmina tak 3 měsíční miminko zatím moc nemá páru o tom, kdo ho "hlídá" :D ale to nemyslím nijak zle na zakladatelku, jen by mě zajímalo, z jakého důvodu tak brzy?

jjasmina
13. únor 2020

@tercula Jako u mě nebo u zakladatelky?

tercula
13. únor 2020

@jjasmina joo promiň, samozřejmě na zakladatelku 🙂

autor
14. únor 2020

@tercula vracím se do práce

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
ah1234
14. únor 2020

Agentur je milion, hlavne v prahe. Bud chce nejaky anonym rozputat debatu o chuve alebo je lenivy hladat na nete. My sme skutocne nemali problem chuvu najst, toto sa mi zda ako zase nejaky troll

autor
14. únor 2020

@ah1234 tak jsem asi blbé hledala

autor
14. únor 2020

@ah1234 tak jsem asi blbé hledala

sahrazad1
14. únor 2020

Zakladatelko, proc sis porizovala miminko? Mimco je na tebe 9 + 3 mesice zvykle, a ty odchazis pryc. Nebude te citit, slyset. Delas z nej budouciho emocionalniho mrzaka. Pohledej info na netu, nedavno byl na Aktualne.cz nejaky psycholog, mluvil o jeslich, chuvach, a naslednych emocnich problemech. Stoji ti ta prace a penize za to? Pockala bych aspon do roka veku....co do ditete das do jeho trech let, je pomerne zasadni. Prvni rok je ale nejdulezitejsi.

ilonne
14. únor 2020

@sahrazad1 nějak jsem si nevšimla, že by se zakladatelka ptala na názor. A dala bych si pozor na silná slova typu emocionální mrzak apod... To by jich musel být plný svět kromě obyvatelů ČR, nebo nikde jinde takto dlouhá rodičovská není.

ilonne
14. únor 2020

@sahrazad1 A další věc je, že ti vlastně vůbec není nic do toho, proč se vrací do práce a proč si "porizovala" miminko....

tulikiss
14. únor 2020

hlidacka.cz, chuvicka.cz, zadej do googlu chuva praha a vyjede ti toho 3 prd.le. chapu ze jde jen o snahu rozpoutat diskuzi, ale je to az moc okaty. urcite mas na vic.

autor
14. únor 2020

@tulikiss tak dík za tip,mrknu na to

sahrazad1
14. únor 2020

@ilonne muj nazor se ti nemusi libit, nicmene je opren o zavery psychologu, a ano, zakladatelka si to udela samozrejme po svem, ale to neznamena, ze je to idealni.

lennus
14. únor 2020

@sahrazad1 Já s tím souhlasím a je to ideální, hlavně do roku, ale někdy to nejde jinak, takové advokátky, lékařky, někdy neznámé finanční situaci a snad když bude mrně v domácím prostředí s fajn paní, bude to fajn, ale ta se s ním asi nebude mazlit a ňufat ho. Sama jsem si to uměla představit nejdřív v roce. Nebo pokud by byl max půl úvazek.

Nejlepší je rozhodit sítě přes známé.

gracinka7
14. únor 2020

Hlidacky.cz

lenkajan
14. únor 2020

Někdy mi tu opravdu přijde, že jsou dotazy psány tak, aby se rozpoutala zuřivá diskuze a že jsou lidi placeni, aby takové diskuze tvořili.