Dobrý den,hledám chůvu pro 3 měsíční miminko,nevíte o nějaké? Hleděla jsem na internetu ale nic
@jaja01k Praha 4
@tercula vracím se do práce
Agentur je milion, hlavne v prahe. Bud chce nejaky anonym rozputat debatu o chuve alebo je lenivy hladat na nete. My sme skutocne nemali problem chuvu najst, toto sa mi zda ako zase nejaky troll
@ah1234 tak jsem asi blbé hledala
@ah1234 tak jsem asi blbé hledala
Zakladatelko, proc sis porizovala miminko? Mimco je na tebe 9 + 3 mesice zvykle, a ty odchazis pryc. Nebude te citit, slyset. Delas z nej budouciho emocionalniho mrzaka. Pohledej info na netu, nedavno byl na Aktualne.cz nejaky psycholog, mluvil o jeslich, chuvach, a naslednych emocnich problemech. Stoji ti ta prace a penize za to? Pockala bych aspon do roka veku....co do ditete das do jeho trech let, je pomerne zasadni. Prvni rok je ale nejdulezitejsi.
hlidacka.cz, chuvicka.cz, zadej do googlu chuva praha a vyjede ti toho 3 prd.le. chapu ze jde jen o snahu rozpoutat diskuzi, ale je to az moc okaty. urcite mas na vic.
@tulikiss tak dík za tip,mrknu na to
@sahrazad1 Já s tím souhlasím a je to ideální, hlavně do roku, ale někdy to nejde jinak, takové advokátky, lékařky, někdy neznámé finanční situaci a snad když bude mrně v domácím prostředí s fajn paní, bude to fajn, ale ta se s ním asi nebude mazlit a ňufat ho. Sama jsem si to uměla představit nejdřív v roce. Nebo pokud by byl max půl úvazek.
Nejlepší je rozhodit sítě přes známé.
Hlidacky.cz
Někdy mi tu opravdu přijde, že jsou dotazy psány tak, aby se rozpoutala zuřivá diskuze a že jsou lidi placeni, aby takové diskuze tvořili.
Asi by to chtělo napsat v jaké lokalitě.