Gutpro infant probiotika. Máte zkušenost u miminka?

janule1940
12. pro 2019

Mate někdo zkušenost s těmito probiotiky u miminka?Pomohly Vám například s kolikami?Jsou dost drahá,tak bych rada znala zkusenost.Diky

slunickovm
12. pro 2019

@janule1940 nam je doporucili pri abkm a mam pocit, ze nam koliky vzdy spis zpusobi. Dávám jednou tydne a dva dny vzdy pak horší

janule1940
autor
12. pro 2019

@slunickovm diky,ja mam prave na abkm u syna podezření,mam vyloučeny zcela mléč.vyrobky a i lepek pro jistotu.je to lepší,ale ideální ne.tak jsem premyslela nad tímto.

slunickovm
12. pro 2019

@janule1940 my mame abkm asi určitě uz od šestinedělí jsem na bezmlecne a nyní i bezsojove diete a prave díky tomu ac ma stale hlen ve stolici mocna koliky netrpi. Ale kdyz mubdam ty probio,tak se hrozne krouti, place, je neklidny. Ale zase ma pěknější stolici. Je blbe, ze jsou fakt hodne drahé jen tak vyzkoušet.

hermij
13. pro 2019

Kvalitní probiotika jsou dost drahá. Pokud kojíš, můžeš sehnat probiotika jen pro sebe (kvašená zelenina, bílé jogurty, tibi, probio v tabletkách - mohu doporučit velmi kvalitní Dr. Formulated Prenatal probiotika, vhodné i při kojení a v těhu). GutPro je dobrá značka, jiné bych nekupovala (pokud nekojíš a chceš podávat přímo miminku).

janule1940
autor
14. pro 2019

@hermij mame podezření na abkm,takze jogurty nemuzu.kvasenou zeleninu doma dělám,ale po jejím snězeni syna malem roztrhlo,tak jsem vyřadila.ted mam veganska probiotika z USA,kvůli možné kultivaci ostatních na mléčnem základu.jinak jen kojim,ale nejsem si dvakrát jistá stavem vlastních střev,takze moc nevim,kolik se synovi dostane probiotik přes mléko ode mě.

slunickovm
14. pro 2019

@janule1940 ja ty probiotika Gut pro jim sama. Taky si nejsem jista stavem střev. Taky nic jiného jako zdroj nevím mléčné ani kvasene ne.