Ahoj, máte nějakou značku kromě Little Angel na funkční oblečení pro mimča? 🙂
Duomamas - bambusove. Plus vyse zminene. Z vlastni zkusenosti mam vsak nejradeji obleceni s outlastem. Merino mi syn nesnese na horni puli tela a bambus strasne zmolkuje a vypada po par vypranich priserne.
@novacka1276 Za mě tedy Devold s merino vlnou. Velká spokojenost. Dcera nosí od října do března. A v létě LA.
Děkuji, mám právě od LA, ale podařilo se mi ve spěchu hodit do pračky s ostatními věcmi a dala jsem aviváž 😔😔 tak musím koupit nové .. 👎
@novacka1276 stačí odeprat...tím se nic neničí. Jen se "ucpou" miniaturní prostory v úpletu ...ale stačí dvakrát přeprat v čisté vodě a je to OK.
@katushenka ahaaaa.. to je pro mě novinka 😂 moc děkuji za info 👍🙂🙂🙂
Příjemné bambusové oblečení mají i Farmers a Bamboolik, peru s ostatními věcmi na 40 a u některých kousků ani po 2 letních sezónách nic nežmolkovatí. Fajn věci z vlny a směsi vlny a hedvábí má i Cosilana, ač dcery jako miminka měly náběh na ekzémy, tak jim jejich věci nevadily. Mám na léto ráda bambus, na chladnější období vlnu, naopak letní spací pytle s outlastem mě hodně zklamaly, dcery se v nich hodně potily a mnohem lepší byly obyčejné slabé bavlněné pytle.
Devold (vlna a polyester), Moira (polypropylen, vlna) .... Joha, Tom and Trine, Janus, Za sebe radím opatrně s vlnou pokud je dítko citlivější, má sklon k vyrážkám. I ta nejjemnější vlna umí dělat neplechu. I proto je docela fajn když je dokombinováno třeba tím polypropylenem, který je k tělu vyloženě "netečný" zvlášť v těch jemnějších úpletech.