Ahoj maminky, máte některá zkušenosti s kapkami espumisan? A jaké? Za pomoc děkuji
Tak u nás zase bez espumisanu nejsme schopni fungovat. Malému na bříško pomáhají a pěkně z nich prdí. Každé dítko je prostě jiné. 😉
Bezproblemu 😉
Za mne placebo - nepomuze, neuskodi 😉
Vyborne😊. Velmi sirupek pomohl na prdiky, pak dite prdeli, ze by slo pripojit jako pohon k letadlu. A ma dobrou chut.
@sarrita a jak často a kolik toho dáváte? Četla jsem že prej 3 kapky před každým kojením?
@chantallina Dávám je malé než si dá mlíčko a v pohodě, pomohlo nám to hodně na prdíky. Začala jsem pít i fenyklový čas. Dávám je téměř před každým kojením, třeba venku to moc nestíhám 🙂
@chantallina Malý je teda od cca 3. týdne na UM, tak dávám do každé dávky jídla cca 5-10 kapek. Říkala mi to doktorka i v lékárně, že se musí dávat s každým jídlem.
Dekuju vám ☺
U nás zabírá, vyzkoušeno i na první dceři, syn má 10 dní a dávám 5 kapek před kojením, začínám kojením po 12 hodině a končím cca kolem 3-4 ráno, od 3-4 ráno do 12 hodin kapičky před kojením nedávám, takto mi to doporučila doktorka, že koliky jsou nejčastější v noci, bereme od pátého dne a zatím docela v pohodě, akotát jednou se malý kroutil, jinak prdí krásně a je v pohodě..
U nasi maly nepomohly vubec,tak jsem presla na probioticky kapky spolu s fenyklovym cajem a parada
@beruskaev a mohu se zeptat jake probioticke kapky pouzivate?
Myslím,ze ze začátku malé hodně ulevily. Teď je už nedávám pokaždé,protože ji to bolení bříška celkem přešlo. A když dávám,tak 5 kapek. A taky teď dáváme biogaiu,2-5 kapek.
Taky pouzivame espumisan ale spis jen vecer pres den ji prdiky tolik netrapi , a nam funguji perfektně bez nich by jsme nespali
Nam nepomohli,u nas zabral infacol,a pak jeste probiotika.
Holky a mate zkušenosti s Enticonem? Obsahuje tu samou slozku jako espumisan plus ještě probiotika, doporucila mi ho laktační, ale ještě jsem nezkousela.
Jinak mám svagrovou lekarnici, rikala, ze infacol je slabsi nez espumisan
@chantallina v pribalovem letaku je max. 10 kapek pred kazdym jidlem
Dávala jsem 5 kapek před krmenim ale už omezuju když ma přes 3 měsíce. Plus probioticke kapky Biogaia
Vyzkoušeli jsme hodně kapiček, z espumisanu měl malý bolení bříška, kupodivu to bylo ještě horší než bez něj...nejlíp zabral babycalm=)