Zkušené matky, které vibrační houpátko/lehátko byste doporučily, které je ergonomické již od narození. Děkuji
Houpatko, ktere bude jakkoby zavesene a budes v tom mimi moci houpat dopredu, dozaadu, vr vzduchu klidne, ale jinakk vibracni houpatko obycejne s meelodii, jsme jen vyhodili penize, vubec nam to nepomohlo. Lepsi je klasicka kolibka, nebbo zavesna a zpivat. Za medvidka s bilym sumem take vyhozene penize, proste nezabira, neekomu treba jo.
@absintka19 a cemu vadi vibrace? Jen by me to opravdu zajimalo. Urcite to bude ze zdravotnich, ci psych duvodu, co hrozi? Diky
My si zítra jedeme pro lehátko Tiny Love 3v1 Cozy Rocker Napper. Je pro mimčo hned od narození na ležení do 9 kg a do 18kg pro dítě na sezení. Chtěla jsem něco, v čem budu moct mít mimčo v obýváku a přenášet ho třeba do kuchyně, když budu vařit. Nechtěla jsem druhou postýlku nebo cestovní postýlku, která by zabírala moc místa a šlo by s ní špatně manipulovat při převozu z místnosti do místnosti.
@ajronka ja ho kupovala nove a hrozne nemile me prekvapila jeho kvalita:/ ale manzel mi ho dovezl z polska tak se dalo jen tezko vratit..ale kdybych ho videla na zivo nebo bych ho koupila prez cesky net tak bych ho urcite vratila..ale uvidis treba se v nem bude prckovi libit a to je to nejdulezitejsi
Zadne lehatko a uz vubec ne vibracni.