Emulips Anyz - zkušenosti

melissamuray
8. črc 2019

Zdravím všechny 🙂
máte někdo zkušenost s těmito kapičkami?
Zajímalo by mě, zda to pomohlo přes mateřské mlíčko i miminku s prdíky? A za jak dlouho?
Děkuji moc

sister05
8. črc 2019

No, přes kojení to budu zkoušet prvně. Nicméně já je užívám teď celé těhotenství , jsem na nich závislá. Občas vnutim i starší dceři, ale té spíš bez příchutě. A pokud se mi nepodaří rozkojit, rozhodně mám v plánu je prckovi dávat rovnou do tlamičky místo volně prodejných léků. Zkušenost mohu nabídnout tak za dva týdny, možná tři. Sekce bude ta týden, tak pak.

melissamuray
autor
9. črc 2019

@sister05 no ja je prave objednala a premyslim zda teda zkusit pres to materske mliko nebo radsi ne. Bojim se aby se to zase vse jen nezhorsilo. A hlavne co koukam tak moc lidi teda s nima zkusenost nema🙄

sister05
9. črc 2019

@melissamuray na tyhle webovky se zkušenosti s tímhle moc nedávají, je to stejné jako výrobky podobných firem. Člověk který by to sem dal by byl zároveň prodejce a to se zde nesmí. Hledejte spíše na fb.
Obecně je na tom napsáno, že nevhodné pro děti do tří let. Nicméně ve většině případů se to použije přes mateřské mléko a i normálně. Je to na olejové bázi, čili to trávicím traktem projde bez nesnazi. Jsou to bylinky. Záleží na vás zda tomu zkusite věřit nebo ne. Mě to trvalo x let a i tak jsem stále skeptik a využívám jen to, co znám. 😂