Zdravím všechny 🙂
máte někdo zkušenost s těmito kapičkami?
Zajímalo by mě, zda to pomohlo přes mateřské mlíčko i miminku s prdíky? A za jak dlouho?
Děkuji moc
@sister05 no ja je prave objednala a premyslim zda teda zkusit pres to materske mliko nebo radsi ne. Bojim se aby se to zase vse jen nezhorsilo. A hlavne co koukam tak moc lidi teda s nima zkusenost nema🙄
@melissamuray na tyhle webovky se zkušenosti s tímhle moc nedávají, je to stejné jako výrobky podobných firem. Člověk který by to sem dal by byl zároveň prodejce a to se zde nesmí. Hledejte spíše na fb.
Obecně je na tom napsáno, že nevhodné pro děti do tří let. Nicméně ve většině případů se to použije přes mateřské mléko a i normálně. Je to na olejové bázi, čili to trávicím traktem projde bez nesnazi. Jsou to bylinky. Záleží na vás zda tomu zkusite věřit nebo ne. Mě to trvalo x let a i tak jsem stále skeptik a využívám jen to, co znám. 😂
No, přes kojení to budu zkoušet prvně. Nicméně já je užívám teď celé těhotenství , jsem na nich závislá. Občas vnutim i starší dceři, ale té spíš bez příchutě. A pokud se mi nepodaří rozkojit, rozhodně mám v plánu je prckovi dávat rovnou do tlamičky místo volně prodejných léků. Zkušenost mohu nabídnout tak za dva týdny, možná tři. Sekce bude ta týden, tak pak.