Ahoj holky, mate nejaky typ na eshop sekacek s detskym oblecenim?
A nekdo zkusenosti s Emitex fusakem jaro/podzim?
Dekuji
brumla.cz
laclik.cz
@zuzaaaaa zmíněny fusak používám cca 5 let v obdobích jaro/(léto)/podzim a absolutně doporucuju, výhoda oproti napr nahrade deky je obrovská - už jen to ze netřeba neustále zdvihat ze země kdyz ji dítko skopne 🙂
@zuzaaaaa mam ho od letosniho jara a zatim jsem spokojena...u dejy hrozi,ze se ditko odkope...
@terezapetrova
@pucmelinka děkuji holky a je dost teplý na podzim, včem tam dáváte miminko? A máte ten Sebi nebo Snoopy?
Fusak jsem používala celých 6let u obou dětí a byl zlatý!!!
Mam Emitex 2v1 (nebo je to 3v1?, proste bavlna + fleece) a uzila jsem ho dokonce i na Vysocine celou zimu (v zime chlupem dovnitr, proti vode chranil nanoznik od kocaru), takze si ho nemuzj vynachvalit.
@zuzaaaaa presnej typ nevim,ale muzu mrknout...malej se narodil zacatkem dubna a byla kosa,takze narychlo jsme kupovali fusak...jinak jsem malymu davala chlupatej overal...
@zuzaaaaa typ Fanda fleece/bavlna... zvazuju,jakej koupim jako zimni
@pucmelinka dekuju moc 😊 a mas favorita na zimu?
@zuzaaaaa prave ze moc ne...jeden se mi libil,ale stoji skoro 5000,to nedam...jsem ochotna dat tak 2500...pokud nenajdu nic,usije mi ho kamaradka... Ty mas uz nejaky vybrany?Mrnouse uz budes mit ve sportaku?
@pucmelinka nemam, puvodne jsem chtela nejakej univerzalni, ale ten od emitexu se mi nelibi. Tak jsem obj ten podzimni a jeste budu vybirat zimni. Za 5tis jsou krasny 😃😃😃. Mala uz asi bude, je cervencova a neni to drobecek a mame Moon, tam je mensi korbicka.
@zuzaaaaa malej je v dubnu,takze to vidim na mesic,max 2 a bude ve sportaku...az objevim fusak,kterej se mi libi,tak Ti sem hodim odkaz... 🙂
@pucmelinka supr! Dekuji😃
@zuzaaaaa a kdybys naky objevila Ty,tak mi sem hod taky odkaz 🙂
@zuzaaaaa ahoj,tak ja nakonec koupila tenhle fusak little angel,exclusive mazlik cernya rovnou i rukavnik ve strjnym designu...je to tak heboucky 😍
@pucmelinka supr dekuju, hodis mi fotku nebo odkaz? Ja koupila podzimni zatim od Emitexu.🙂
@zuzaaaaa mas ip 😉
🙂