Ahoj, prosím, mohli by jste mi poradit, jak jste řešili místo na spaní přes den pro miminko v obýváku? Budu vděčná za odkaz na konkrétní výrobek. 🙂 Cestovní postýlku nechci, četla jsem, že někdo kupuje koš - neznáte náhodou nějaké polohovatelné "lehátko" nebo něco moderní? V první řadě bezpečnost a pohodlí miminka. Předem moc děkuji. 🙂
Ja mela tu nemocnicni postylku od Linetu a pak jsem si prevazela postylku z loznice
Měli jsme kolébku Scarlett. Děti v ní byly, dokud se nenaučily otáčet na bříško a nezačaly se v ní víc hýbat, takže zhruba do toho půl roku vydržela. Byli jsme moc spokojení 🙂
@nika110818 pořídila jsem si kolébku Kinderkraft
My měli polohovatelné lehátko Tiny Love 3v1. Nechtěla jsem nic jednoúčelového na prvních pár měsíců. Lehátko funguje jako kolébka a jde do úplného lehu. Později jsme ho využívali na krmení a jako houpací křesílko. Nosnost má do 18 kg.
Muzu sundat bocnici a prirazit k posteli 🙂
Jo a kolecka jdou zaklapnout a pak se to houpe
Mela jsem v obyvaku velky pojizdny koš na koleckach. Nejaky no name... A bylo to super. Velkyho porizka jsem v tom mela jeste v osmi mesicich.
Já měla první tři měsíce půjčenou postýlku od Linetu. Nevím, odkud jsi, ale jestli z okolí Prahy, tak doporučuji půjčit.
@nika110818 mladatko.cz
Já měla u obou takovou kolébku https://www.mall.cz/postylky/babypoint-kolebka-...... když bylo potřeba, tak jsem s ní přejela z obýváku do kuchyně
@nika110818 Převážím do obýváku postýlku z ložnice 🙂.
@budilucka skvely moc dekuju, presne neco takove hledam. 😊
@nika110818 Mrkni na hojdavak, hacku.
@veronicka89 muzu se prosim zeptat kde jste kupovala? Dekuji 😊
@verysucha po 2. Diteti doporucuju neco lehce vyssiho a s koleckama ;)
( tohle jsem kupuvala na rakouskem eshopu
@verysucha aha ted koukam ze uz jsem to psala vyse...ted nevim co chcete ?🙂
Mně vždycky stačilo hnízdo nebo kojincí polštář, srolovaná peřina a děti spaly na gauči. Plus hacka nebo hojdavak, to nám zachránilo život a dalo spoustu hodin spánku navíc.
@veronicka89 ja myslela tu drevenou na koleckach 😊
@verysucha ja mela z bazaru ;) je to jen na chvilku
@veronicka89 dekuji🙂
Ja mela u prvniho syna kos Scarlett, u dcery zaveseny hojdavak a bylo to o mnoho lepsi, od zari to budeme resit zase hojdavakem 🙂
Já měla obyc proutěný koš a byl super. Byla v něm skoro půl roku